Άγριες μέλισσες: Η Ζωή πετάει τον Ακύλα έξω από το σπίτι!

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή πετάει τον Ακύλα έξω από το σπίτι!

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες για μία ακόμη φορά. Και πάλι υπεύθυνος γι’ αυτό θα είναι ο Ακύλας. Μόνο που δεν γνωρίζει ότι θα την πατήσει τελικά από την ίδια την οικογένειά του.

Στις Άγριες Μέλισσες τα πράγματα έχουν γίνει πλέον αφόρητα. Αλλά ήρθε η ώρα να πάρει πλέον την κατάσταση στα χέρια της η Ζωή. Η οποία δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του άνδρα της. Ο Ακύλας έχει έντονα ξεσπάσματα και φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά του.

Ο Μεγαρίτης μετά την εξέλιξη στο θέμα του αεροδρομίου θέλει να εκπληρώσει τη ματαιοδοξία του. Όνειρό του είναι να δημιουργήσει το δικό του κόμμα. Και ζητάει από τον γιο του Λευτέρη να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Εκείνος δεν του φέρνει την παραμικρή αντίρρηση και υποχρεώνεται να του κάνει όλα τα θελήματα. Βέβαια, ο στόχος του δεν είναι να γίνει ο υποτακτικός του Ακύλα. Τον ακολουθεί με σκυμμένο το κεφάλι και την ελπίδα να τον ξεσκεπάσει. Τότε, θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους για τον πατέρα του και η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.

Όμως η κατάσταση στο σπίτι του Μεγαρίτη έχει γίνει αφόρητη

Ειδικά για τη Ζωή που βλέπει κάθε μέρα να ζει τον ίδιο εφιάλτη εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Ακύλα. Έτσι χωρίς να διστάσει κάνει μία κίνηση που η αλήθεια είναι ότι θα τους αιφνιδιάσει όλους.

Κάνει καταγγελία για κακοποίηση και βάναυση συμπεριφορά, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Όταν καλείται στο τμήμα για κατάθεση και αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Όλοι παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης! Χάρη στη Ζωή, ο Ακύλας έχει απομακρυνθεί από το αρχοντικό των Σεβαστών, στη σειρά του ΑΝΤ1. Βέβαια, δεν έχει απομακρυνθεί από το Διαφάνι. Και αυτόν τον κάνει πολύ επικίνδυνο.

Σχεδιάζει το επόμενο χτύπημα που θα είναι καταστροφικό. Με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί την σύζυγό του για το κακό που του έκανε; Όλα κρέμονται από μια κλωστή και ο Ακύλας συνειδητοποιεί πως πλέον είναι πιο μόνος από ποτέ. Ακόμη και η Κορίνα έχει γυρίσει την πλάτη της στον αγαπημένο της πατέρα.