Άγριες μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει τη ζωή της για να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει τη ζωή της για να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα

Η σχέση της Ζωής με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες ακροβατεί, πλέον, σε ένα πολύ λεπτό σχοινί. Η αποκάλυψη για τον πατέρα της Κορίνας σοκάρει τον Μεγαρίτη που πλέον ορκίζεται εκδίκηση.

Στις Άγριες Μέλισσες, η παραμονή του Μεγαρίτη στη φυλακή δεν θα διαρκέσει πολύ. Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει. Κι εκεί που το Διαφάνι είχε ηρεμήσει με την είδηση της φυλάκισής του, ο τρόμος πάλι καλύπτει όλο το χωριό. Γιατί είναι δεδομένο ότι δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα εκδικηθεί όσους τον έστειλαν στη φυλακή.

O Ακύλας είναι αποφασισμένος για εκδίκηση, αλλά πρώτα από όλα θέλει να εκδικηθεί την ίδια του την οικογένεια. Ο μεγάλο στόχος του είναι η Ζωή. Θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Η αποκάλυψη ότι η Κορίνα δεν είναι παιδί του, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής του.

Και θα χτυπήσει τη σύζυγό του εκεί που πονάει. Δεν θα πειράξει τα παιδιά, αλλά την αδελφή της με την οποία η Ζωή έχει έρθει πάρα πολύ κοντά.

Η Αιμιλία εξαφανίζεται και πίσω από αυτή την εξαφάνιση δεν μπορεί να κρύβεται άλλος εκτός από τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο οποίος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η είδηση της απαγωγής σκάει σαν βόμβα στη σειρά του ΑΝΤ1 με τη Ζωή να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Καθώς πιστεύει πως ο Ακύλας είναι ικανός να κάνει τα πάντα στην Αιμιλία, ακόμα και να την σκοτώσει.

Οι οικογένεια του Ακύλα τρέμει τι μπορεί να συμβεί και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Οι προθέσεις του είναι πια γνωστές και έχει αποδείξει πως μπορεί να φτάσει στα άκρα με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει. Η Ζωή, η Κορίνα αλλά και ο Λευτέρης κάνουν ότι μπορούν και ψάχνουν ένα τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του. Αφού κατά βάθος εκείνους θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας και όχι την Αιμιλία.

Και ενώ η Ζωή παλεύει να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, εκείνος της κάνει μια πρόταση με αντάλλαγμα την ζωή της αδερφής της. Η Ζωή, κρυφά από όλους παίρνει το ρίσκο να ακολουθήσει τις εντολές του με σκοπό να σώσει την αδερφή της από τα χέρια του.