Άγριες μέλισσες: λέει το μεγάλο «ναι» και μπαίνει στο καστ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης! Ποιος θα είναι ο κομβικός ρόλος του στον τρίτο κύκλο

30 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες: λέει το μεγάλο «ναι» και μπαίνει στο καστ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης! Ποιος θα είναι ο κομβικός ρόλος του στον τρίτο κύκλο

Σας αποκαλύψαμε ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δέχθηκε πρόταση για να μπει στις Άγριες μέλισσες. Και μάλιστα σε κομβικό ρόλο στον τρίτο κύκλο που έβαλε σε σκέψεις τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο Ιράν όπου πρωταγωνιστεί σε σειρά και μένει μόνιμα στην Τεχεράνη.

Επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με μέλη της παραγωγής αλλά και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα, αλλά όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι τελικά θα πει το μεγάλο «ναι».

Μάλιστα, κάποιες φήμες λένε ότι ο Μπουγιούρης είπε ήδη το «ναι» και θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στο καστ των Άγριων μελισσών. Φήμες που δεν διαψεύδονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του περιπτερά. Για τον συγκεκριμένο ρόλο μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος (ο Προκόπης) σε πρόσφατή συνέντευξή του. Πρόκειται για ένα ρόλο κακού, ο οποίος εξιτάρει τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Ο συγκεκριμένος ήρωας είναι αυτός που μεταφέρει πληροφορίες για τους κατοίκους του χωριού στους ανθρώπους της Χούντας τα ταραγμένα χρόνια της Δικτατορίας. Είναι ο άνθρωπος του καθεστώτος που ξέρει τα πάντα και λέει τα πάντα.

Ανακοινώσεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών. Αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μπουγιούρης μπαίνει στο εκλεκτό καστ του τρίτου κύκλου των Άγριων μελισσών.