Άγριες μέλισσες: μάχη μέχρι τελικής πτώσης για Ακύλα και Μελέτη

20 Μαΐου 2022 07:30

Αιμίλιος Χειλάκης - Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες Μέλισσες στον… Καζαντζάκη ο Ακύλας και ο Μελέτης

Μία μάχη μέχρι τελικής πτώσης έρχεται στις Άγριες Μέλισσες. Και όλα δείχνουν ότι η μάχη αυτή στο φινάλε της σειράς θα βαφτεί με αίμα!

Στις Άγριες Μέλισσες, όλοι περιμένουν με αγωνία το συγκλονιστικό τέλος. Στο οποίο όλοι ελπίζουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για άπαντες. Μέχρι τότε, υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα, πανέτοιμα ανά πάσα στιγμή για πόλεμο.

Στο ένα στρατόπεδο βρίσκεται ο Ακύλας με τα πρωτοπαλίκαρά του, τους Άβαντες. Από την άλλη ουσιαστικά βρίσκεται ο Δούκας. Για τον οποίο ουσιαστικά μπαίνει μπροστά ο Μελέτης, ο οποίος δημιουργεί σιγά-σιγά τον δικό του… στρατό.

Όσο για τους Νικηφόρο και Κωνσταντή κινούνται στο παρασκήνιο για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το να πετάξουν έξω από την υπόθεση του αεροδρομίου τον Ακύλα. Και φυσικά να μη γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι που θα σημαίνει και τον αφανισμό του χωριού.

Ο Μελέτης και ο Ακύλας, λοιπόν, έχουν ανοίξει δύο μέτωπα και συγκρούονται ασταμάτητα, στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Μελέτης για πρώτη φορά αποφασίζει να συνεργαστεί με τους Σεβαστούς, αλλά και με το χωριό. Μία απόφαση που προκαλεί έκπληξη αλλό σκοπός του είναι να βγάλει από τη μέση τον Ακύλα Μεγαρίτη. Το μόνο που θέλει είναι να τον διαλύσει, να τον κάνει να παραιτηθεί.

Ο Ακύλας, από την άλλη πλευρά, αδιαφορεί για τις συνέπειες και χτίζει ξανά τους Άβαντες από την αρχή. Δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν ούτε υπολογίζει τις απειλές του Μελέτη. Μάλιστα, όταν ενημερώνεται πως ο Νικηφόρος του έχει ανοίξει πόλεμο, δίνει εντολή θανάτου. Ο τρόμος θα σκορπιστεί και οι Σεβαστοί θα γίνουν ξανά μία γροθιά, απέναντί του.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, θα σημειωθεί μία σοκαριστική “μάχη”. Τα δύο αυτά στρατόπεδα θα παλέψουν ως το τέλος, για να πετύχουν τον σκοπό τους. Βέβαια, ο Ακύλας θα είναι μόνος του, καθώς θα τον έχουν εγκαταλείψει όλοι από την οικογένειά του. Ακόμη και η Κορίνα. Το μεγαλύτερο πλήγμα για εκείνον, θα είναι η αποκάλυψη πως δεν ήταν δικό του παιδί!