Άγριες μέλισσες: Νέα ανατροπή για Κωνσταντή και Δρόσω και ο… κρυφός γάμος

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Νέα ανατροπή για Κωνσταντή και Δρόσω και ο… κρυφός γάμος

Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνουμε στις Άγριες Μέλισσες. Ειδικά στην περίπτωση του Κωνσταντή και της Δρόσως, τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Και πολλά φαίνεται ότι θα κριθούν την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το τέλος που θα επιλέξουν οι δημιουργοί της σειράς του ΑΝΤ1.

Στις Άγριες Μέλισσες υπάρχει και το σενάριο να τα βρει τελικά το πιο αγαπημένο (του κοινού) ζευγάρι. Και στο τέλος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Να παντρευτεί και να ζήσει μαζί το υπόλοιπο της ζωής του.

Η Δρόσω τελικά πείθει τον Κωνσταντή και ο τελευταίος αλλάζει στάση προτού τα τινάξει όλα στον αέρα. Δείχνουν να ξεπερνούν την πιο μεγάλη κρίση στη σχέση τους και δεν χωρίζουν όπως έλεγε το πρώτο σενάριο. Ούτε φυσικά ξενιτεύεται η Δρόσω για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρό της με την υποκριτική και το τραγούδι.

Μάλιστα, το τελευταίο spoiler δεν κάνει λόγο για ένα μόνο γάμο, αλλά για ένα φανερό και ένα… κρυφό. Τι εννοούμε;

Ο παπά-Γρηγόρης θα δεχτεί να παντρέψει δύο ζευγάρια, παρόλο που η εκκλησία δε συμφωνεί. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η χαρά όλων είναι τεράστια. Το ζευγάρι καταφέρνει να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα και να δώσει την υπόσχεση πως δεν θα χωρίσει ξανά, ποτέ! Ο Κωνσταντής υπόσχεται στην αγαπημένη του πως θα αλλάξει, πως κανείς και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στη σχέση τους.

Όταν το ζευγάρι ανταλλάζει βέρες, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Νικηφόρος βγάζει από την τσέπη του δύο βέρες και ζητάει από την αγαπημένη του να δεσμευτούν, άτυπα!

Η Ασημίνα πετάει στα σύννεφα. Κρυφά από όλους, ανταλλάζουν τις δικές τους βέρες και δίνουν όρκους αγάπης. Μόνο που ο παπά Γρηγόρης τους βλέπει από μακριά, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να αποκαλύπτεται.

Μπροστά σε όλους τους συγχωριανούς του, ανακοινώνει πως αυτή την ημέρα παντρεύτηκαν δύο ζευγάρια και όχι ένα. Παντρεύτηκαν η Δρόσω και ο Κωνσταντής, αλλά και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Ο παπά Γρηγόρης δίνει τις ευχές του και όλοι γλεντούν χαρούμενοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.