Άγριες μέλισσες: ο άγνωστος έρωτας της επιτυχημένης σειράς! Είναι ζευγάρι για περισσότερα από 20 χρόνια αλλά κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φλας

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 08:00
Άγριες μέλισσες: ο άγνωστος έρωτας της επιτυχημένης σειράς! Είναι ζευγάρι για περισσότερα από 20 χρόνια αλλά κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φλας

Κι όμως, στις Άγριες μέλισσες υπάρχει ένας πολύ μεγάλος έρωτας. Ο οποίος μένει μακριά από τα φλας και από τις κάμερες. Ένας έρωτας πολύ δυνατός που κρατάει πολλά χρόνια.

Μπορεί να μην είναι η Λενιώ και ο Λάμπρος με τους οποίους ασχολείται το τηλεοπτικό κοινό. Αλλά οι δημιουργοί των Άγριων μελισσών είναι ζευγάρι, αν και έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φλας.

Είναι σίγουρα οι αφανείς πρωταγωνιστές της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας! Ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη εκτός από σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών, πορεύονται μαζί και στην προσωπική τους ζωή.

Η σχέση τους μετρά πλέον 23 ολόκληρα χρόνια.

Περισσότερα αποκάλυψαν οι ίδιοι στη νέα τους συνέντευξη που έδωσαν στο Τηλέραμα. Όπου μίλησαν και για τους εαυτούς τους και για τις συζητήσεις τους σχετικά με τους ήρωές τους.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε ζευγάρι στη ζωή και παράλληλα συνεργάτες εδώ και περίπου 23 χρόνια. Και έχουμε καταφέρει να συνεννοούμαστε, να λύνουμε τις διαφορές μας και να προχωράμε μαζί. Φυσικά και έχουμε διαφωνήσει πάνω στη δουλειά μας, αλλά αυτό είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Πάντα πρέπει να υπάρχει αντίλογος όταν γράφεις, να δημιουργούνται ενστάσεις και να αμφισβητείς τις αποφάσεις σου. Και όταν έχεις μαζί σου έναν άνθρωπο που ταιριάζεις καλλιτεχνικά και έχεις την άνεση να εκθέτεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς φόβο, όλα γίνονται πιο εύκολα. Πάντως εκεί που πραγματικά έγινε μάχη ήταν στη σχέση Ασημίνας – Δρόσως! Τα επιχειρήματα πήγαιναν κι έρχονταν προσπαθώντας να βρούμε το δίκιο της καθεμιάς. Έστω και ασυναίσθητα, λειτουργήσαμε σαν συνήγοροι τους, παλεύοντας ο καθένας για τον δικό του «πελάτη». Δεν θα σας αποκαλύψουμε ωστόσο ποιος υπερασπιζόταν ποιον… Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη», ανέφεραν χαρακτηριστικά.