Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Ζάχο

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Ζάχο

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες τόσο ο κύκλος αίματος μεγαλώνει. Μέχρι να φτάσουμε στην τελική λύτρωση αρκετοί ήρωες θα αποχαιρετήσουν χάνοντας τη ζωή τους.

Στις Άγριες Μέλισσες όλα κινούνται γύρω από την απόδραση του Ακύλα από τις φυλακές και τον τρόμο που επικρατεί στο Διαφάνι. Πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής είχε προαναγγείλει ότι στο τέλος της σειράς θα γίνει χαμός. «Θα έχουμε απώλειες προσώπων που αγαπάμε», είχε πει χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκαλύψει ότι ένα από τα θύματα θα είναι κι εκείνος. Ο Ζάχος Λυκογιάννης δηλαδή.

Ο Ζάχος δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βρει τους πραγματικούς ενόχους της δολοφονίας της μητέρας του. Αφού κατάλαβε ότι δεν ήταν ο Πέτρος πίσω από τη βομβιστική επίθεση και πλέον οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, ψάχνει να εντοπίσει τον Ακύλα.

Είναι βέβαιος ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο της κυρα-Μάρως. Θέλει να τον δει να σαπίζει στη φυλακή, αλλά ο Μεγαρίτης έχει άλλα σχέδια και δραπετεύει. Και ο εφιάλτης όλων ξεκινά.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΜΥtv, ο Ζάχος Λυκογιάννης θα πέσει νεκρός στις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρετώντας οριστικά τους πρωταγωνιστές. Το τέλος του θα είναι άδοξο, σκορπίζοντας την θλίψη και τον τρόμο σε όλο το Διαφάνι.

Ο Ακύλας θα οπλίσει και θα εκπληρώσει την επιθυμία του: Να σκοτώσει τον Ζάχο, τον άνθρωπο που στάθηκε εμπόδιο στα σχέδιά του, υποστηρίζοντας τους Διαφανιώτες.

Ο Πέτρος, ο Ζάχος και ο Άγγελος εντοπίζουν την κρυψώνα του Ακύλα μετά τη δραπέτευσή του από τις φυλακές. Και πηγαίνουν να τον βγάλουν μια και καλή από τη μέση.

Οι άντρες ανταλλάζουν πυρά στο βουνό και η νύχτα μετατρέπεται σε κόλαση. Την επόμενη μέρα, όλοι αναζητούν επιζώντες και νεκρούς.

Ο Ζάχος εντοπίζεται νεκρός, έχοντας θυσιάσει τη ζωή του για τους αγαπημένους του ανθρώπους, στη σειρά του ΑΝΤ1. Στην προσπάθειά του να σκοτώσει τον Ακύλα, έπεσε ο ίδιος στο έδαφος, από τα πυρά του εχθρού του…

Η Ελένη και ο Λάμπρος καταρρέουν. Ποιοι ακόμη αναμένεται να οδηγηθούν στον θάνατο;