Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας βρίσκει την Κορίνα, αλλά ο Μπάμπης την ξανακλέβει!

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας βρίσκει την Κορίνα, αλλά ο Μπάμπης την ξανακλέβει!

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ο Ακύλας να βρίσκει την κρυψώνα του Μπάμπη και της Κορίνας, αλλά ο Βαμβακάς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη του. Και το θρίλερ στο Διαφάνι καλά κρατεί…

Στις Άγριες Μέλισσες ο Μπάμπης και η Κορίνα θα βρεθούν μακριά από τον Ακύλα σε μυστική κρυψώνα. Ο Μπάμπης προτείνει στην Κορίνα να το σκάσουν μακριά απ’ όλους και εκείνη συμφωνεί μαζί του. Του λέει του ότι δεν θέλει να τους χωρίσει ποτέ κανένας.
Το ζευγάρι φεύγει από το Διαφάνι με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση τόσο στο σπίτι του Μεγαρίτη όσο και στου Βαμβακά. Αλλά και σε ολόκληρο το χωριό καθώς τα νέα μαθαίνονται. Ο Ακύλας με την οργή να ξεχειλίζει από μέσα του, στρέφεται προς τον Κυριάκο και πιάνεται στα χέρια μαζί του.

Ο Μπάμπης με την Κορίνα στο μεταξύ αρχίζουν τη νέα τους ζωή σε ένα σπίτι που γνωρίζει μόνο ο Άγγελος. O οποίος στέκεται δίπλα τους και τους βοηθάει. Μετά από διάστημα τριών μηνών, παίρνουν την απόφαση να πάνε να ζήσουν κάπου πιο μακριά και ο προορισμός τους είναι η Κρήτη. Αυτό βέβαια ανησυχεί τους δικούς τους ανθρώπους και ο Άγγελος προσπαθεί να τους αποτρέψει. Τους λέει ότι ο Ακύλας ψάχνει παντού για να τους βρει και σίγουρα άνθρωποί του θα ψάχνουν σε λιμάνια και λεωφορεία έτσι ώστε να μην τους διαφύγουν. Ο Μπάμπης όμως, τον καθησυχάζει λέγοντας του ότι έχει κανονίσει τα πάντα και ότι είναι πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις τους.

Όμως, τα σχέδια φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καλά στη συνέχεια στη σειρά του ΑΝΤ1

Οι άνθρωποι του Ακύλα έχουν ακολουθήσει τον Άγγελο στην μυστική κρυψώνα του ζευγαριού. Και όταν την άλλη μέρα ο Μπάμπης και η Κορίνα ετοιμάζονται να φύγουν για Κρήτη, δέχονται επίθεση από τους ανθρώπους του Μεγαρίτη.
Έτσι η Κορίνα πιάνεται και ο Ακύλας έξαλλος της επιτίθεται κατηγορώντας και τη μητέρα της για όλο αυτό που έγινε. Ενώ δεν τους επιτρέπει να βγουν από το σπίτι. Ο Μπάμπης από την άλλη, ξεφεύγει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Άγγελου. Ο οποίος μιλά με τον Ζάχο για να τον βοηθήσουν να μην περάσει στρατοδικείο ως λιποτάκτης.
Και όπως φαίνεται τίποτα δεν σταματά τον γιο του Βαμβακά, αφού καταφέρνει για ακόμα μια φορά να κλέψει την Κορίνα. Και να βρουν καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη, ο οποίος είναι έτοιμος να τους παρέχει κάθε βοήθεια για να ξεφύγουν από τη μανία του Ακύλα.