Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου

14 Μαρτίου 2022 22:03

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.
Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…

Συγκεκριμένα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε:
Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσίας για το
αεροδρόμιο είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιό της, ψάχνοντας
στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή.

Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού. Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές.

Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν την πρόταση του
Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του
θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις
αποτρόπαιες δολοφονίες, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

Άγριες μέλισσες spoiler

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο νεκροταφείο. Τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του εντοπίστηκαν και ο εφιάλτης των Αβάντων, αλλά και του Ακύλα Μεγαρίτη ξεκινά.

Άγριες μέλισσες spoiler: ξηλώνουν τον Ζάχο γιατί ήταν στο νεκροταφείο!

Λογικό είναι να επικρατεί πανικός. Και στον μεγαλύτερο βρίσκεται ο Ντούνιας ο οποίος ήταν ο φυσικός αυτουργός των εκτελέσεων.

Ο Πέτρος έχει ήδη οδηγηθεί στις αρχές, μιλώντας με αποδείξεις. Πλέον, γνωρίζει που είναι θαμμένος ο αδελφός του και είναι έτοιμος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια ώρα ο Μελέτης τρέχει να ειδοποιήσει και να προλάβει το κακό. Αφού οι Άβαντες κινδυνεύουν πολύ.

Στο νεκροταφείο βρέθηκαν ο παπά Γρηγόρης, ο Ζάχος, ο Μπάμπης, ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης. Ο Ντούνιας, γνωρίζοντας πως ο παπά Γρηγόρης ήταν ο συνδετικός κρίκος που τους οδήγησε στο νεκροταφείο, στέλνει ήδη την πρώτη “απειλή”, με την αρχιεπισκοπή να επεμβαίνει. Και να στέλνει σε αργία τον παπά του Διαφανίου.

Όμως δεν είναι ο μόνος που χάνει τη δουλειά του. Το καθεστώς δεν μπορεί να δεχθεί ότι μπορεί να έρθει σε δύσκολη θέση από έναν στρατιωτικό. Οι δολοφονίες και η απόφαση του Πέτρου θα φέρουν αποκαλύψεις που δεν θα αρέσουν καθόλου στους κυβερνώντες.

Έτσι, τη δουλειά του αναμένεται να χάσει και ο Ζάχος. Ο Ακύλας Μεγαρίτης βάζει τα μέσα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να αφαιρούν από τον Λυκογιάννη την στολή και το αξίωμα. Η χαρά που είχε για την προαγωγή που πήρε, σβήνει αμέσως.

Ο Ζάχος βυθίζεται στην απόλυτη θλίψη. Ο Μπάμπης παραμένει στο πλευρό του, παρόλο που εκείνος του ζητάει να απομακρυνθεί. Η φιλία τους αποδεικνύεται δυνατή.

Ο Ζάχος τάχθηκε με το μέρος του δικαίου, με το μέρος του Διαφανίου και έχασε όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό.

Ο Μπάμπης υπόσχεται να τον βοηθήσει. Όσο κι αν κινδυνεύει, ρισκάρει να μπλεχτεί” στα δίχτυα του Ακύλα, θέλοντας να επαναφέρει τον Ζάχο Λυκογιάννη στην αρχική του θέση. Θα τα καταφέρει ή ο Ακύλας θα έχει πάλι την απάντηση;