Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ζητάει διαζύγιο από την Θεοδοσία γιατί τον απατά

4 Μαρτίου 2020 09:23

Άγριες

Οι «Άγριες Μέλισσες» φέτος έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ο κάθε πρωταγωνιστής έχει τη δική του ιστορία να πει. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι ο Λάμπρος, η Θεοδοσία, η Ελένη, ο Κυπραίος αλλά και όσα θα διαδραματιστούν ανάμεσά τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Έθνος», η Θεοδοσία και ο Βασταρδής (ο γυναικολόγος) έρχονται πιο κοντά παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου να την προσεγγίσει και να προσπαθήσουν πάλι για ένα παιδί. Η Θεοδοσία είναι αποφασισμένη για όλα. Έτσι, προχωράει σε παράνομη εξωσυζυγική σχέση με τον γυναικολόγο. Όμως αυτό θα έχει πολύ σκληρές συνέπειες.
Ο Λάμπρος αρχίζει να υποψιάζεται τη γυναίκα του και ο φόβος του δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί. Ο Λάμπρος επιβεβαιώνει την απιστία της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή και στήνει ένα σχέδιο για να τους ξεσκεπάσει. Τελικά τα καταφέρνει και έτσι χωρίς δεύτερη κουβέντα δηλώνει στη Θεοδοσία πως παίρνουν διαζύγιο.
Ο Λάμπρος επιτέλους νιώθει λυτρωμένος και απελευθερωμένος. Πιστεύει πως η στιγμή για να είναι μαζί με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του έχει φτάσει. Πηγαίνει να βρει την Ελένη για να της ανακοινώσει το οριστικό τέλος του γάμου του με τη Θεοδοσία και παράλληλα να της προτείνει να κάνουν μια νέα αρχή, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.
Όταν θα συναντηθεί με την Ελένη θα σοκαριστεί. Η Ελένη έχει αποφασίσει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Κυπραίο, χωρίς ωστόσο να κάνουν κουβέντα για γάμο. Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός. Ο Λάμπρος μπροστά σε αυτή τη νέα πραγματικότητα καταρρέει.