Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει το απόλυτο spoiler για το τέλος του Δούκα

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 09:50

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει το απόλυτο spoiler για το τέλος του Δούκα

Είναι από τα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες που έχουν διχάσει το κοινό. Ο Δούκας Σεβαστός έδειξε ένα πολύ σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο στην αρχή της σειράς. Όμως εδώ και μιάμιση σεζόν παρουσιάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Σαφώς πιο ήρεμο αλλά και πιο ευάλωτο.

Στις Άγριες Μέλισσες, τα spoilers λένε ότι ο Δούκας Σεβαστός θα πληρώσει για τα εγκλήματά του στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει δώσει ρεσιτάλ ως Δούκας τρεις σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται». Και μίλησε για το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς και του ήρωα που ενσαρκώνει.

«Θα κλάψετε πολύ. Έχουν αρχίσει και διαρρέουν τα σενάρια στους τεχνικούς μας» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης. Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για το grand φινάλε της σειράς που περιμένουν όλοι με μεγάλη αγωνία.

Μιλώντας για τον «Δούκα»και το τέλος του είπε: «Παράλληλα με όσα φρικτά διέπραττε, βοηθούσε γυναίκες να φύγουν από βίαιους συζύγους, είχε “ρωγμές”. Για κανέναν από όλους μας ποτέ δεν είναι αργά για να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα λίγο μέσα μας και να αλλάξουμε ρότα.

Περίμενα κι εγώ με αγωνία πώς θα τελειώσει αυτός ο ήρωας. Και του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο φόνους».

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε ακόμα: «Στο φινάλε δεν θα γίνουν σκοτωμοί. Η σειρά δοκιμάστηκε πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Κλείνει πολύ ωραία. Για μένα είναι καλό που πέρασε από την περίοδο της Επταετίας. Πρέπει να λέγονται όλα όχι μόνο τα χαχα χούχα».

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη και λυγίζει μπροστά στη θέα του μωρού. Το οποίο είναι ο εγγονός του αδελφού του Μιλτιάδη, στον οποίο ο Δούκας δεν φέρθηκε καθόλου καλά όσο ζούσε. Στη συνέχεια ο πεθαίνει. Άλλοι λένε από ανακοπή καρδιάς και άλλοι από το χέρι του Ακύλα Μεγαρίτη.