Άγριες Μέλισσες: ο Ζάχος σκοτώνει εν ψυχρώ τον τον Ξανθό

21 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες Μέλισσες: ο Ζάχος σκοτώνει εν ψυχρώ τον τον Ξανθό

Μία ακόμη δολοφονία συγκλονίζει τις Άγριες Μέλισσες και δημιουργεί πανικό στο Διαφάνι! Ο Ακύλας βλέπει ότι το σχέδιό του για το αεροδρόμιο μπλέκει επικίνδυνα και πλέον είναι αποφασισμένος για όλα.

Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς. Με πολλές ανατροπές και σασπένς όλοι ετοιμάζονται για το τέλος, ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι λυτρωτικό για τους ήρωες.

Ο Ζάχος μετά τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Και δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια του με αίμα, σκορπίζοντας τον τρόμο. Εξοργισμένος από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ορίζοντας με τον δικό του τρόπο την πολυπόθητη δικαιοσύνη που αναζητούν όλοι.

Μετά το χειρουργείο, ο πρωταγωνιστής βγαίνει από το νοσοκομείο, μη μπορώντας να περπατήσει. Οι γιατροί του ζητούν να δώσει λίγο χρόνο, μέχρι ο οργανισμός του να επανέλθει πλήρως.

Ο Ζάχος, καταρρακωμένος από αυτή την εξέλιξη, αλλά και από τον θάνατο της μητέρας του, παίρνει δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, βάζει τέλος στην αδικία που ταλαιπωρεί τον ίδιο, αλλά και αγαπημένους του ανθρώπους.

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, ο Ζάχος παίρνει τη μεγάλη απόφαση και σκοτώνει εν ψυχρώ τον Ξανθό, στη σειρά του ΑΝΤ1. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από αυτή την είδηση. Αμέσως, ο Ζάχος τρέχει στην Ελένη και στον Λάμπρο, αποκαλύπτοντας τη φρικτή του πράξη.

Η Ελένη πέφτει από τα σύννεφα. Στόχος της είναι να τον βοηθήσει να γλιτώσει τα χειρότερα. Ο θάνατος αυτός τους βάζει όλους σε κίνδυνο. Ο Ντούνιας και οι άντρες του κάνουν τα πάντα για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ο Ζάχος περνάει από ανάκριση. Θα λυγίσει ή θα καταφέρει να κρατήσει κρυφή αυτή την εγκληματική ενέργεια;

Στο μεταξύ, μετά τον θάνατο του Ξανθού, όλα αλλάζουν στο Διαφάνι. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος παραιτούνται από το σχέδιο του αεροδρομίου, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο Ακύλας βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Ο πόλεμος τώρα ξεκινά. Και ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα όρθιο.