Άγριες μέλισσες: όλα έτοιμα για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

9 Μαΐου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στις Άγριες Μέλισσες όλα έτοιμα για το φινάλε της φετινής σεζόν αλλά και της οριστικής αυλαίας της σειράς. Για την ακρίβεια για το πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ που επί τρία χρόνια κατάφερε να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις. Ο ΑΝΤ1 διέρρευσε ότι το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στα μέσα Ιουλίου.

Στις Άγριες μέλισσες ετοιμάζονται και για μεγάλο πάρτι στο τέλος του Ιουνίου, όταν θα σταματήσουν και τα γυρίσματα. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, θα γυριστούν δύο ή τρία φινάλε και μετά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι συγγραφείς με τον Χαρίτο. Δεν θα χαλάσει δηλαδή το… γούρι, αφού αυτό έγινε και τα δύο τελευταία χρόνια.

Εβδομάδα Eurovision είναι αυτή που ξεκινά και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά. Τόσο για τον νικητή της βραδιάς στην Ιταλία αλλά και για τη θέση της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτή τη στιγμή, δύο είναι τα μεγάλα φαβορί. Η οικοδέσποινα Ιταλία και η Ουκρανία. Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται στην έκτη θέση.

Ιταλία και Ουκρανία δίνουν μάχη, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Με τη δεύτερη να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά στις προτιμήσεις. Αν και η πρόβα της δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε και υπήρξαν αρκετά λάθη. Την πεντάδα συμπληρώνουν η τρίτη Σουηδία, το τέταρτο Ηνωμένο Βασίλειο (αυτό είναι έκπληξη) και πέμπτη η Ισπανία.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα βρισκόταν στην έκτη θέση και προτού ξεκινήσουν οι πρόβες μας στην Ιταλία. Και μετά από αυτές η θέση μας παραμένει ίδια. Άρα, αυτό που κάνει στη σκηνή η Αμάντα αρέσει στους Ευρωπαίους. Όσο για την Κύπρο, ξεκίνησε από 17η και έχει ανεβεί τώρα στη δέκατη θέση.

Τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν δεδομένο ότι η Ελλάδα θα περάσει και μάλιστα… αέρα από τον ημιτελικό και θα δώσει το παρών στη μεγάλη βραδιά του τελικού. Μάλιστα, θεωρούν ότι μπορεί να περάσει δεύτερη από τον ημιτελικό, πίσω από την Ουκρανία που θεωρείται και το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Η Βίκυ Καγιά είπε ότι δεν έχει εκείνη καμία σχέση με τις αλλαγές που θα γίνουν στην κριτική επιτροπή (και όχι μόνο) του GNTM. Και ότι όλα αποτελούν αποφάσεις του καναλιού. Καμία αντίρρηση. Βέβαια, όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη Βίκυ. Και όσα φεύγουν, όχι. Μυστήριο δεν είναι;

Ο μιντιάκιας