Άγριες μέλισσες spoiler: άγριος καυγάς της Δρόσως και του Κωνσταντή και στο βάθος… χωρισμός

11 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: άγριος καυγάς της Δρόσως και του Κωνσταντή και στο βάθος… χωρισμός

Είναι το ειδύλλιο στις Άγριες Μέλισσες που όλοι θέλουν να έχει happy end. Μόνο που η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή θα περάσει από σαράντα κύματα.

Άγριες μέλισσες spoiler: άγριος καυγάς της Δρόσως και του Κωνσταντή και στο βάθος… χωρισμός.

Μπορεί αυτή την περίοδο το ζευγάρι να είναι μες στα μέλια, αλλά αυτό, δυστυχώς για εκείνους, δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει το μεγάλο εμπόδιο που λέγεται Δάκης, αλλά και το όνειρο της Δρόσως να γίνει ηθοποιός.

Η μικρή Σταμίρη θα γίνει πρωτοσέλιδο! Μόνο που η διαφήμιση αυτή θα εξοργίσει τον Κωνσταντή. Κι έχει τους λόγους του που γίνεται πυρ και μανία. Μεγάλη εφημερίδα, λοιπόν, της Θεσσαλίας θα βάλει στην πρώτη σελίδα της την πανέμορφη ανερχόμενη ηθοποιό Δρόσω Σταμίρη. Η οποία ονειρεύεται να γίνει σταρ του σινεμά.

Η εφημερίδα θα πέσει στα χέρια του Κωνσταντή αλλά και όλου του χωριού. Μόνο που (όλο το Διαφάνι) δεν θα δει μόνο τη Δρόσω στην πρώτη σελίδα. Δίπλα της θα είναι και ο Δάκης, ο σκηνοθέτης που μπήκε στη ζωή της και ανέτρεψε τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Πιο χαρακτηριστικά το εξώφυλλο φωτογραφίζει την Δρόσω μαζί με τον Δάκη σε ένα τρυφερό τε τα τετ τους και έχει τον τίτλο, «Το νέο αστέρι της οθόνης, Δρόσω Σταμίρη, ζευγάρι με τον παραγωγό της ταινίας»!

Αυτό κάνει έξαλλο τον Κωνσταντή και ο καυγάς που ακολουθεί στην συνέχεια παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Κι αυτό γιατί κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να υποχωρήσει τόσο εύκολα.

Ο Κωνσταντής δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει την Δρόσω. Το ίδιο όμως και εκείνη. Η Δρόσω νιώθει πως ο αγαπημένος της έχασε για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της! Τι σημαίνει άραγε αυτό για το ζευγάρι; Θα χωρίσουν οριστικά ή όχι; Όλα κρέμονται από μία κλωστή.