Άγριες μέλισσες spoiler: αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη! Ο ανείπωτος θρήνος της Βιολέτας και το… δώρο που έρχεται στο Διαφάνι

6 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη! Ο ανείπωτος θρήνος της Βιολέτας και το... δώρο που έρχεται στο Διαφάνι

Η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας πλησιάζει στο τέλος της στις Άγριες Μέλισσες. Και θα λήξει άδοξα. Οι δυο τους θα πάρουν χωριστούς δρόμους, με την τρίτη σεζόν να μην τους βρίσκει μαζί.

Η Βιολέτα δείχνει μεγάλη υπομονή με τον αγαπημένο της και κάνει τα πάντα για να τον έχει στο πλευρό της.

Μαζί με τον Λάμπρο, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να σταθούν πλάι του για οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί.

Η κατάσταση, όμως, θα βγει εκτός ελέγχου, με τον Δούκα και τον Μελέτη να αναλαμβάνουν δράση. Ετοιμάζονται να δώσουν την χαριστική βολή στον Μιλτιάδη, με τον χειρότερο τρόπο. Πώς θα αντιδράσει η Βιολέτα;

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα κληθούν να πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

Μετά τις καταγγελίες του Δούκα, ο Μιλτιάδης θα κλειστεί σε ψυχιατρείο, σε άσχημη κατάσταση. Για να τον προστατεύσουν, αλλά και να γλιτώσει την φυλακή, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα τον οδηγήσουν οι ίδιοι στην κλινική. Εκεί ο πρωταγωνιστής θα χάσει το μυαλό του.

Έχοντας φέρει την καταστροφή στο Διαφάνι, θα οδηγηθεί μόνος του στη μεγάλη λύτρωση. Και θα δώσει ο ίδιος τέλος στο μαρτύριό του.

Η Βιολέτα θα βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη, με το καλύτερο “φάρμακο” να έρχεται από την… Κόρινθο.

Ο Ευτύχης θα επιστρέψει για να δει την αγαπημένη του μητέρα. Μόλις δει πως η Βιολέτα είναι διαλυμένη, θα ζητήσει από την θεία του την Σουλτάνα να μείνει μαζί της.

Η Σουλτάνα θα δεχτεί και θα αφήσει τον Ευτύχη στο Διαφάνι. Η Βιολέτα θα ξανά γίνει μητέρα, με τον μικρό να αποτελεί την μοναδική της παρηγοριά, μετά από το τέλος που έδωσε ο Μιλτιάδης.