Άγριες μέλισσες spoiler: αυτός φέρνει ξανά κοντά Ασημίνα και Νικηφόρο

8 Απριλίου 2022 08:50

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτός φέρνει ξανά κοντά Ασημίνα και Νικηφόρο

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες έρχονται όλο και πιο κοντά. Η σχέση τους μπορεί να έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά αποδεικνύεται ότι έχει πολύ γερές βάσεις.

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτός φέρνει ξανά κοντά Ασημίνα και Νικηφόρο.

Έπειτα από την καυτή νύχτα που πέρασαν ο ένας δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον άλλον. Άλλωστε, ποιος μπορεί να πει ότι η αγάπη τους δεν είναι δυνατή όταν γυρίζει από την έναρξη της σειράς μέχρι σήμερα; Μπορεί να μην το παραδέχονται ακόμη ανοικτά αλλά τα πράγματα είναι ολοφάνερα.

Ο Νικηφόρος παραμένει παράφορα ερωτευμένος με την Ασημίνα, το ίδιο κι εκείνη, που καταλαβαίνει ότι ήταν και παραμένει ο άνδρας της ζωής της. Οπότε, οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι καταιγιστικές με το αγαπημένο ζεύγος να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που τους φέρνει ξανά πολύ κοντά; Πολλοί θα πουν ότι ο μικρός Σέργιος είναι εκείνος που τους ενώνει ξανά. Η αλήθεια είναι ότι ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται και πάλι πάρα πολύ κοντά, εξαιτίας του… Ακύλα! Όχι, δεν πρόκειται για αστείο, είναι η πραγματικότητα.

Τα όσα συμβαίνουν στο Διαφάνιμε τον Ακύλα, θα έχουν ως αποτέλεσμα να είναι παντού μαζί το ζευγάρι. Θα δώσουν από κοινού μάχη μαζί με τους συγχωριανούς τους, για να απαλλαγούν από το τύραννο τους.

Ο Ακύλας είναι η αφορμή για να ανάψει ξανά η φλόγα του έρωτα μεταξύ του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Το ζευγάρι μελετά προσεκτικά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να τελειώνουν οριστικά με τον Μεγαρίτη.

Η συχνή επαφή τους και η αγωνία τους για την επόμενη μέρα ανάβει ξανά τη σπίθα του έρωτα και αυτή τη φορά κανείς δεν πρόκειται να τους χωρίσει.