«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται στο Διαφάνι

11 Φεβρουαρίου 2020 13:56

Πλαϊνης

Για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και ειδικά για τον ρόλο του, του προέδρου του χωριού Τόλλια, μίλησε ο Χρήστος Πλαΐνης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και την Εύη Βαλή.
Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι ραγδαίες και ανατρεπτικές. Όπως εξήγησε, ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι. Ο Χρήστος Πλαΐνης αποκάλυψε ακόμη πως η σχέση του Τόλλια με τον Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες» θα κλονιστεί, καθώς η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή. Απαντώντας στην ερώτηση πόσο κοντά θα έρθει με την Ουρανία ο Τόλλιας στις «Άγριες Μέλισσες», είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι μαζί. Βέβαια, δεν θα γίνει γνωστό στο χωριό. Και οι δύο νιώθουν αμηχανία, νιώθουν πολύ περίεργα με αυτό που τους συμβαίνει. Δεν μπορούν ούτε να το πιστέψουν ούτε να το καταλάβουν. Δεν θα τους δούμε δηλαδή να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι στο χωριό. Θα είναι μαζί με έναν τρόπο πιο τρυφερό, πιο συναισθηματικό. Έναν τρόπο περισσότερο ανάγκης, συμπάθειας και αγάπης, όχι τόσο ερωτικό. Ζουν όμως πια μαζί».
Όσο για το ποια είναι η μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στο Διαφάνι; Φαίνεται να κλονίζεται συμμαχία του Δούκα με τον Τόλλια στις «Άγριες Μέλισσες». «Γενικά η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του Τόλλια τον κάνει να αναθεωρεί πολλά πράγματα για τη ζωή. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους συγχωριανούς στο θέμα της βιομηχανικής ζώνης, στο θέμα του Δούκα. Αλλάζει πάρα πολύ το πώς βλέπει τα πράγματα», αποκαλύπτει ο Χρήστος Πλαΐνης.