Άγριες μέλισσες spoiler: έτσι γλιτώνει από το ολοκαύτωμα ο μικρός Σέργιος! Η Μυρσίνη χάνει τον έλεγχο όταν μαθαίνει τη φρικτή αλήθεια για τον γιο της

29 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: Δούκας και Μυρσίνη ζητούν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου! Έκρηξη από Ασημίνα και Νικηφόρο

Οι αδελφές Σταμίρη πληροφορήθηκαν ότι η Μυρσίνη έμαθε την αλήθεια για τον θάνατο του γιου της. Και ο μικρός Σέργιος να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Η Μυρσίνη ξεσπάει και ετοιμάζεται να εκδικηθεί τις Σταμίραινες γι’ αυτό που διέπραξαν.

Δε μπορεί να πιστέψει πως της είπαν τόσα ψέματα. Και ειδικά η νύφη της, η Ασημίνα. Η προδοσία είναι μεγάλη και η οργή την έχει κυριεύσει. Παντού επικρατεί ο φόβος για τα χειρότερα.

Με τη Μυρσίνη να έχει χάσει το μυαλό της οι αδελφές Σταμίρη σκέφτονται πως ο μικρός Σέργιος πρέπει να προστατευτεί. Το μεγάλο κακό δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Το σπίτι τους γίνεται ένα τεράστιο φρούριο, με τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο να το φυλούν με βάρδιες. Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να τις βγάλει από τη μέση, με κάθε κόστος.

Έτσι, η μόνη λύση είναι στη φυγή. Η Ασημίνα με τη Δρόσω, σε συνεννόηση με τον Νικηφόρο, μεταφέρουν το παιδί στη Λάρισα. Ο μικρός θα μείνει λίγες μέρες εκεί μαζί με την Αγορίτσα. Λίγες μέρες, μέχρι να καταφέρουν να κατευνάσουν την οργή της ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος. Μάταια, όμως.

Ο μικρός Σέργιος φεύγει στην Λάρισα και οι αδελφές Σταμίρη είναι έτοιμες για την τελική αναμέτρηση, στις Άγριες Μέλισσες. Μέσα στο σπίτι βρίσκονται όλοι, γεγονός που αγνοεί η Μυρσίνη. Ζητάει από τα παλικάρια του Δούκα να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση, σκορπίζοντας τον θάνατο.