Άγριες μέλισσες spoiler: φρικτά βασανιστήρια σε Κυριάκο και Σταμάτη

11 Απριλίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: φρικτά βασανιστήρια σε Κυριάκο και Σταμάτη

Η αποφυλάκιση του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες έχει σημάνει γενικό συναγερμό στο Διαφάνι. Γιατί, όπως αποκαλύψαμε, ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή τους Άβαντες. Αλλά και να κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τα χρήματα που του έκλεψαν.

Άγριες μέλισσες spoiler: φρικτά βασανιστήρια σε Κυριάκο και Σταμάτη. Τους περιμένει η εκδίκηση του Ακύλα.

Ο Ακύλας βγήκε από τη φυλακή λοιπόν και ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση του. Δεν σκοπεύει να αφήσει στην κυριολεξία τίποτα όρθιο. Τα σχέδια που βάζει με το μυαλό του είναι καταστροφικά και επικίνδυνα.

Είναι ικανός για όλα και το έχει αποδείξει άλλωστε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν νιώσει την οργή του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος βάζει στόχο να πάρει πίσω τα λεφτά του και αυτό θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τον Σταμάτη με τον Κυριάκο. Ο Ακύλας είναι σίγουρος ότι εκείνοι του έχουν κλέψει τα χρήματα και θα βιώσουν φρικτά βασανιστήρια από τον ήρωα.

Ο Ακύλας δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει πίσω τα κλεμμένα και έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με σκοπό να το πετύχει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση. Σταμάτης και Κυριάκος θα βιώσουν τρελά βασανιστήρια από τον ήρωα ο οποίος για να πετύχει αυτό που θέλει θα φτάσει στο σημείο να βιαιοπραγήσει κιόλας απέναντί τους.

Η κατάσταση θα ξεφύγει και οι δύο άνδρες θα αναγκαστούν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο Ακύλας για ακόμα μια φορά, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, αυτή την φορά με τον Σταμάτη και τον Κυριάκο να μπαίνουν στο στόχαστρο του υπομένοντας από αυτόν φρικτά βασανιστήρια.

Και δεν θα είναι οι μοναδικοί. Ο Ακύλας έχει βάλει στο στόχαστρό του τους Σεβαστούς με πρώτο από όλους τον Δούκα για το θέμα του αεροδρομίου στο Διαφάνι. Γνωρίζει επίσης ότι και οι Σταμίραινες στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά του. Η συνέχεια αναμένεται να είναι συναρπαστική επί της οθόνης…