Άγριες Μέλισσες spoiler: η Αιμιλία μαθαίνει για την παράνομη σχέση της Ζωής με τον Κωνσταντή! Θα το πει στον Ακύλα;

Δημοσιεύθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021 08:40
Άγριες Μέλισσες spoiler: η Αιμιλία μαθαίνει για την παράνομη σχέση της Ζωής με τον Κωνσταντή! Θα το πει στον Ακύλα;

Η παράνομη σχέση έρχεται στο φως και ανατρέπει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Υπάρχει ένα πρόσωπο που μαθαίνει για τη Ζωή και τον Κωνσταντή και απειλεί να τα πει όλα στον Ακύλα. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Η κόρη της Ζωής, Κορίνα, είναι πεπεισμένη πως η μητέρα της έχει εραστή. Ξεκινάει τις έρευνες, αποφασισμένη να φέρει την αλήθεια στο φως. Αμέσως, πιάνει τον Ακύλα, φωνάζοντάς του πως η γυναίκα του τον απατάει.

Εκείνος σαστίζει. Κοιτάζει την Ζωή στα μάτια και αμέσως καθησυχάζει την κόρη τους. Την παίρνει αγκαλιά και της εξηγεί πως κάνει λάθος, πως ήταν όλα μία τεράστια παρεξήγηση που θα λυθεί…

Advertisement

Κι ενώ η Κορίνα δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, εκείνη που μαθαίνει για τη Ζωή και τον Κωνσταντή είναι η δασκάλα. Η Αιμιλία αποκαλύπτει την παράνομη σχέση (με… ονόματα και διευθύνσεις) και πέφτει από τα σύννεφα.

Οι εντάσεις κορυφώνονται στις Άγριες μέλισσες. Αιμιλία και Ζωή ξεσπούν και βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η Ζωή δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τι θα συμβεί, εάν ο Ακύλας μάθει πως βγαίνει με ένα Σεβαστό. Όσο η Αιμιλία ξεστομίζει απειλές και κατάρες, η Ζωή και ο Κωνσταντής αναζητούν έναν δρόμο φυγής, στις Άγριες Μέλισσες.

Θα καταφέρει η Ζωή να πείσει την αδελφή της να μη μιλήσει;

Advertisement