Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ στην αντεπίθεση! Έτσι θα εκβιάσει τον Δούκα

Δημοσιεύθηκε: 28 Απριλίου 2021 18:30
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ στην αντεπίθεση! Έτσι θα εκβιάσει τον Δούκα

Ένας νέος κύκλος εκδίκησης έχει ήδη ξεκινήσει άμεσα στον Μιλτιάδη και στον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες.

Ωστόσο, η Ανέτ βλέποντας πως ο τελευταίος συνεχίζει τις ύπουλες κινήσεις του, αποφασίζει να βάλει φρένα στα σχέδια του και τον εκβιάζει πως θα ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Θέμελη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο MyTv η απόφαση του Μιλτιάδη να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα για όλους.

Η εμμονή του να εκδικηθεί τον Δούκα θα του φέρει μεγάλα προβλήματα, καθώς ο αδερφός του είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από εκείνον με τη βοήθεια του Μελέτη.

Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη και σχεδιάζει να τον φέρει στα όρια του. Τον προκαλεί λεκτικά και οι δυο τους συγκρούονται ακόμη μια φορά.

Ο Μιλτιάδης δείχνει πια να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεων του και κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει…

Ο Δούκας με τον Μελέτη συνεχίζουν το σχέδιο τους και καταγγέλουν τον Μιλτιάδη. Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο χωριό.

Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και στον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν.

Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής αποστασιοποιείται τόσο από τον πατέρα του όσο και από τον ξάδερφό του.

Η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέρφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη.

Ξέρει ότι ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδερφό τους να καταστρέφεται.

Έτσι αποφασίζει να βγάλει και εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη στην αστυνομία.

Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η γυναίκα του ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της.

Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πώς έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT