Άγριες μέλισσες spoiler: η χούντα αρπάζει τον μικρό Σέργιο για να βάλει το μαχαίρι στον λαιμό της Ασημίνας! Ο άγριος καυγάς με τον Νικηφόρο και η απάντηση των Σεβαστών

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η χούντα αρπάζει τον μικρό Σέργιο για να βάλει το μαχαίρι στον λαιμό της Ασημίνας! Ο άγριος καυγάς με τον Νικηφόρο και η απάντηση των Σεβαστών

Πολύ δύσκολες είναι πλέον οι καταστάσεις στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Και πιο δύσκολες από όλους για την Ασημίνα, η οποία συμμετέχει ενεργά στην αντίσταση κατά του καθεστώτος. Αδιαφορώντας για τους κινδύνους τόσο για εκείνη όσο και για τους δικούς της ανθρώπους.

Η κατάσταση ξεφεύγει πολύ γρήγορα. Η Ασημίνα μπλέκεται σε πολύ δύσκολα μονοπάτια στις Άγριες μέλισσες. Με αποτέλεσμα ο μικρός Σέργιος να κινδυνεύει από την χούντα.

Ενώ όλοι προσπαθούν να τη συνετίσουν, εκείνη είναι αποφασισμένη να πολεμήσει με κάθε κόστος, με σκοπό να πετύχει το δικό της. Ο Νικηφόρος βρίσκεται απέναντι, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Την παρακολουθεί να οδεύει προς την καταστροφή και την προειδοποιεί συνεχώς για το παιδί. Φυσικά, η Ασημίνα δε λέει να καταλάβει.

Η δράση της δεν αργεί να γίνει γνωστή. Φυσικά, η σύλληψη δεν θα γίνει αμέσως, καθώς στη μέση βρίσκεται το εκδικητικό σχέδιο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Τί σημαίνει αυτό; Στόχος δεν είναι να εξοριστεί η Ασημίνα, αλλά να υποφέρει.

Έτσι, οι χουντικοί αρπάζουν το παιδί της. Ο μικρός Σέργιος μπαίνει για τα καλά στον κίνδυνο στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Τηλεόραση, ένα σημείωμα θα φτάσει στα χέρια της Ασημίνας. Το οποίο θα γράφει πως δε θα δει ξανά το παιδί της.

Ο Νικηφόρος θα τρελαθεί κι ένας έντονος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στο ζευγάρι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Σεβαστοί να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, για να πάρουν το εγγόνι τους, με τη βοήθεια του νόμου.

Ο πανικός κυριεύει τους πρωταγωνιστές, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να παλεύουν για το παιδί τους…