Άγριες μέλισσες spoiler: η Δρόσω χωρίζει τον Κωνσταντή και βρίσκει νέο έρωτα! Κόλαση με το καλημέρα στον τρίτο κύκλο

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η Δρόσω χωρίζει τον Κωνσταντή και βρίσκει νέο έρωτα! Κόλαση με το καλημέρα στον τρίτο κύκλο

Οι Άγριες μέλισσες ετοιμάζονται για να μπουν στη μάχη και τη νέα σεζόν. Και η τρίτη χρονιά της επιτυχμένης σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται με πάρα πολλές εκπλήξεις. Με χωρισμούς βόμβα αλλά και νέους έρωτες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όπως σας αποκάλυψε το iciao, ο Κωνσταντής και η Δρόσω από τα πρώτα επεισόδια θα δώσουν τέλος στον έρωτά τους. Η παρουσία του στον φόνο του Γιάννου δεν ήταν δυνατόν να κλείσει τις πληγές.

Έτσι οι δύο τους αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, όπως λένε τα spoilers η Δρόσω θα γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της. Θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον.

Αλλά κανείς δεν θα είναι σαν τον Κωνσταντή και η φλόγα της για εκείνον πολύ δύσκολα θα σβήσει.

Ο ερωτικός πόνος μέσα τους όμως παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι και πάλι μαζί.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα από την πλευρά τους δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι των Άγριων μελισσών θα προσπαθήσει ξανά για χάρη του παιδιού του, φαινομενικά, αλλά ο έρωτας τους δεν έσβησε ποτέ. Μόνο ο ένας δίπλα στον άλλον νιώθε ολοκληρωμένος.

Θα καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί; Μπορεί να τους ενώνουν πάρα πολλά, αλλά δεν είναι λίγα κι εκείνα που τους χωρίζουν.