Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη διώχνει τον Λάμπρο από το σπίτι! Η εγκυμοσύνη και ο καβγάς για τον πατέρα του μωρού

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη διώχνει τον Λάμπρο από το σπίτι! Η εγκυμοσύνη και ο καβγάς για τον πατέρα του μωρού

Μία εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι; Ναι, αν πρόκειται για το μωρό της Ελένης. Ο τρίτος κύκλος των Άγριων μελισσών αναμένεται να μπει πάρα πολύ δυνατά. Και θα προκληθούν μεγάλες ανατροπές στα ζευγάρια.

Σας αποκαλύψαμε τα spoilers που θέλουν με το… καλημέρα του τρίτου κύκλου να χωρίζουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω. Αυτή τη φορά μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων βρίσκονται η Λενιώ και ο Λάμπρος.

Μάλιστα, την ώρα που το μεγαλύτερο όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα. Η Ελένη μαθαίνει πως είναι έγκυος με το παιδί που πάντοτε ήθελε. Ο πατέρας, όμως διχάζει στις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί δεν είναι σίγουροι ποιος είναι! Θα μπορούσε η Ελένη Σταμίρη να προδώσει τον μεγάλο της έρωτα, τον Λάμπρο; Κι όμως, με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα μπορούν να αλλάξουν…

Η Ρίζω ανακοινώνει στην πρωταγωνίστρια πως είναι έγκυος, σε μία εποχή πολύ δύσκολη.

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτή κι αν είναι βόμβα στον τρίτο κύκλο! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε Ελένη και Λάμπρο

Το νέο αυτό φέρνει τεράστια χαρά στην οικογένεια, όχι όμως στην Ελένη και στον Λάμπρο.

Κι αυτό γιατί ο Λάμπρος προβληματίζεται σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας αλλά και για το πόσο πιστή ήταν η Ελένη.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Ζάχος, ο πρώην της πρωταγωνίστριας, επιστρέφει στο Διαφάνι και φέρνει πολλές ανατροπές. Διεκδικεί ξανά την αγαπημένη του, εξοργίζοντας τον Λάμπρο. Οι δύο αυτοί άντρες θα παλέψουν για την γυναίκα που αγάπησαν και αγαπούν όσο καμία. Την αλήθεια, όμως, θα γνωρίζει μόνον εκείνη και κανένας άλλος.

Η είδηση για το παιδί θα φέρει μεγάλη αναστάτωση, στις Άγριες Μέλισσες, με την Ελένη να διευκρινίζει πως ο Λάμπρος είναι ο πατέρας. Ο Λάμπρος θα αμφισβητήσει τα λόγια της. Μάλιστα, δεν θα αργήσει να ξεσπάσει η πρώτη μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Ελένη θα διώξει από το σπίτι τον Λάμπρο πληγωμένη που πίστεψε ότι το παιδί μπορεί να μην είναι δικό του. Θα έρθει πλέον η ευκαιρία που περιμένει τόσα χρόνια ο Ζάχος;