Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη κρύβει από τον Λάμπρο ότι πάει σε γιατρό για να κάνει παιδί

Δημοσιεύθηκε: 4 Μαΐου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη κρύβει από τον Λάμπρο ότι πάει σε γιατρό για να κάνει παιδί

Η Ελένη, μετά την επίσκεψή της στη Ρίζω, συνειδητοποιεί πόσο πολύ θέλει ένα παιδί στη ζωή της. Η Ρίζω την εξετάζει και παρατηρεί πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα γυναικολογικά της και πως μπορεί να συλλάβει κανονικά.

Ωστόσο, για να είναι και η ίδια σίγουρη, τη συμβουλεύει να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο στη Λάρισα. Προκειμένου να πάρει μία βέβαιη απάντηση στο πρόβλημά της.

Στο μεταξύ, ο Λάμπρος αγωνιά για την υγεία του πατέρα του, με το μυαλό του να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. 

Η Ελένη, βλέποντας πόσο πολύ αγχώνεται ο σύζυγός της, αποφασίζει να δράσει χωρίς αυτόν. Ψάχνει μόνη τη λύση για το παιδί. Έτσι, κρυφά από όλους, ταξιδεύει στη Λάρισα, όπου συναντά έναν καλό γυναικολόγο. Εκείνος την καθησυχάζει πως μπορεί να γεννήσει, αλλά με δυσκολία και μεγάλη προσπάθεια.

Δυστυχώς, η κακή της εμπειρία στις φυλακές, της άφησε ένα μικρό πρόβλημα, όχι όμως ανησυχητικό.

Ο Λάμπρος, πληροφορείται πως η Ελένη κάνει εξετάσεις για να δει αν μπορεί να κάνει παιδί και ενοχλείται.

Θυμώνει με την ίδια, αλλά και με τον εαυτό του για τα προβλήματα στον συνεταιρισμό. Δεν του δίνουν τον απαραίτητο χρόνο για να στηρίξει τη σύζυγό του σε αυτό το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι αποφασίζει να ξεκινήσει τις προσπάθειες, με την ελπίδα να έρθει στον κόσμο ο πολυπόθητος καρπός του έρωτά τους.

Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία γεγονότα με την υγεία του Μιλτιάδη και το ξέσπασμα των αγροτών, δεν αφήνουν περιθώρια ηρεμίας.

Επιπλέον, η Ελένη κρύβει τις ανησυχίες της και από τις αδελφές της, καθώς εκείνες τραβούν τον δικό τους αγώνα με τη δικαιοσύνη…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT