Άγριες μέλισσες spoiler: η γυναίκα που σώζει τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

9 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η γυναίκα που σώζει τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Μια ακόμη δύσκολη περίοδος στη ζωή της Ελένης έρχεται σύντομα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Λάμπρος Σεβαστός βρίσκεται σε σύγχυση αφού η ζήλια για τον Ζάχο Λυκογιάννη του έχει θολώσει το μυαλό.

Άγριες μέλισσες spoiler: η γυναίκα που σώζει τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου.

Ο Ζάχος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βγάλει τον πιο κακό εαυτό του Λάμπρου μπροστά στην Ελένη. Ώστε να καταφέρει να τον απομυθοποιήσει και να χάσει το ενδιαφέρον της για τον άντρα της.

Η Ελένη θα ανακαλύψει την κρυφή ζωή του Λάμπρου και την εμπλοκή του σε παρακρατικές οργανώσεις μαζί με τον Πέτρο. Το αποτέλεσμα από την ανακάλυψη της Ελένης θα είναι η ρήξη μεταξύ τους να είναι αναπόφευκτη.

Ο Ζάχος κερδίζει την εύνοια και την εμπιστοσύνη της Ελένης και με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται στο πλάι της. Η αδιαθεσία της Ελένης θα φέρει για λίγο χαρμόσυνα γεγονότα στο σπιτικό της με τον Λάμπρο. Ανώ η ζήλια που τον έχει τυφλώσει θα τον οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για την πατρότητα του παιδιού.

Ο Ζάχος έχει κατορθώσει να γκρεμίσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο η επιστροφή της κυρίας Μάρως Λυκογιάννη ,της μητέρας του Ζάχου, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή για την σωτηρία όλων.

Η κυρά Μάρω, ως σοφότερη όλων, βλέπει ξεκάθαρα τα λάθη και τον δόλιο χαρακτήρα του γιού της αλλά και το πάθος του για την Ελένη. Θα φροντίσει να σώσει τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου δίνοντας παράλληλα ένα μάθημα στον γιο της.

Ωστόσο, το παιχνίδι της μοίρας για την ζωή της πρωταγωνίστριας και το σενάριο την θέλει να βρίσκεται μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή της Ελένης, γεμίζοντας την αμφιβολίες αν τελικά έκανε το σωστό.