Άγριες Μέλισσες spoiler: η Λέτα μπαίνει και πάλι στη ζωή του Προκόπη

Δημοσιεύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 2021 08:40
Άγριες Μέλισσες spoiler: η Λέτα μπαίνει και πάλι στη ζωή του Προκόπη

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλώντας στον Τηλεθεατή έδωσε spoiler για το μέλλον του Προκόπη. Ο οποίος έρχεται σε σκληρή αντιπαράθεση με τον Ζάχο και προσπαθεί να βοηθήσει τον Λάμπρο στο στρατοδικείο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: η Λέτα μπαίνει και πάλι στη ζωή του Προκόπη.

Ακόμη μια πληροφορία που δίνει είναι η επανασύνδεση του Προκόπη με την Λέτα, με την οποία θα έχει κοινό μέλλον. Την είδηση είχε δώσει πρώτη η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα».

Advertisement

Ο Προκόπης θεωρεί ότι ο Ζάχος στηρίζει τους πραξικοπηματίες

«Ο Προκόπης δε γνωρίζει ότι ο Ζάχος έχει βοηθήσει την Ελένη. Για εκείνον είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε τους πραξικοπηματίες να αναλάβουν την κυβέρνηση. Γι’ αυτό είναι κόκκινο πανί. Το θεωρεί μεγάλη ντροπή, ειδικά επειδή είναι συγγενής του και είναι πολύ απογοητευμένοι μαζί του».

Για τη σχέση του με την Λέτα απάντησε

«Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τον Προκόπη, πόσο τον έχει ξεχωρίσει, παρόλο που δεν είναι από τους ρόλους που τρέχουν την ιστορία μπροστά. Με έχει συγκινήσει πολύ αυτό. Το καλοκαίρι που ήμουν σε περιοδεία, όλοι με ρωτούσαν τι θα γίνει με τη Λέτα. Ο κόσμος θέλει να με αποκαταστήσει! Και φέτος αυτό μου λένε, “μόλις ηρεμήσεις από όλα αυτά που πέρασες στην εξορία, να πας να βρεις τη Λέτα!”».

Advertisement