Άγριες μέλισσες spoiler: η Μυρσίνη θα ζήσει την απόλυτη καταστροφή στον τρίτο κύκλο! Η τιμωρία για το κακό που προκάλεσε

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η Μυρσίνη θα ζήσει την απόλυτη καταστροφή στον τρίτο κύκλο! Η τιμωρία για το κακό που προκάλεσε

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν την αυλαία του δεύτερου κύκλου. Με καταστροφές και θανάτους, που συγκλόνισαν το χωριό, εφαρμόζοντας στο ακέραιο το σχέδιο της Μυρσίνης.

Ωστόσο, ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειρά του ΑΝΤ1, πρόκειται να είναι ο πιο διαφορετικός. Αλλά και ο πιο δυνατός, με τους σεναριογράφους να ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Με νέες ιστορίες, αλλά και κάποιες παλιές που θα μας κρατήσουν αμείωτα το ενδιαφέρον.

Η Μυρσίνη όσο και αν προσπάθησε να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια Σεβαστών, δεν τα κατάφερε.

Αφού και τα τρία παιδιά της στράφηκαν εναντίον της ίδιας και του Δούκα. Και όπως φαίνεται, αυτή η ρήξη θα είναι οριστική. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία της.

Η Πηνελόπη, μετά την κίνηση της να καταθέσει εναντίον του πατέρα της, αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι. Θέλει να βρει την ηρεμία που χρειάζεται. Αλλά και να αφήσει πίσω της τις μαύρες μέρες που πέρασε μετά τον θάνατο του Αλέξη.

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το αποψινό μακελειό

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα βρεθούν ακόμη μία φορά απέναντι από τους γονείς τους για όλες τις εγκληματικές αποφάσεις που έχουν πάρει.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια θα προσπαθήσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, ενώ ο Δούκας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τον νόμο, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από τις κατηγορίες για τον φόνο του Θέμελη, που τον βαραίνουν.

Ο ίδιος, όμως, θα πρέπει να βρει άλλους συμμάχους. Ουσιαστικά, ο μοναδικός άνθρωπος που του έχει απομείνει από την οικογένεια του είναι η Μυρσίνη. Η οποία θα νιώσει στο πετσί της τι θα πει, πόνος, φόβος, μοναξιά και τιμωρία.

Η Πηνελόπη στη Γαλλία θα σπουδάσει νομική. Και γυρίζει ορκισμένη να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο σύζυγός της, Αλέξης Γραμματικός.

Θα επιδιώξει δηλαδή να κλείσει τους δολοφόνους του Αλέξη, δηλαδή τον πατέρα της, Δούκα Σεβαστό και τον εραστή της, Μελέτη, στη φυλακή. Και η Μυρσίνη θα ζήσει την απόλυτη καταστροφή.