Άγριες μέλισσες spoiler: η… Ουρανία θα κρίνει τη δίκη του Νικηφόρου με την Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο; Πώς μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα

Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η... Ουρανία θα κρίνει τη δίκη του Νικηφόρου με την Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο; Πώς μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα

Πίσω του έχει το βαρύ όνομα των Σεβαστών. Όμως, ο Νικηφόρος δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό, έπειτα από την αντιπαράθεσή του με τον Δούκα. Ο τελευταίος τον αποκληρώνει και ο γιος του μένει μόνος και φτωχός.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα θα έχει τη συμπαράσταση της Ουρανίας και αυτό μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Η Ασημίνα θέλει να μαζέψει αρκετά χρήματα, για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι δικό της. Δεν μπορεί να μένει άλλο με την Ελένη και τη Δρόσω. Από τη στιγμή ειδικά που η Ελένη παντρεύτηκε και ζει σε αυτό το σπίτι με τον Λάμπρο. Η βοήθεια θα έρθει από την Ουρανία.

Η τελευταία μετά τη συμφωνία που έκανε με τον έμπορο, άρχισε να πετάει στα σύννεφα. Οι εργαζόμενες στην μπουτίκ έπιασαν αμέσως δουλειά, όπως και η Ασημίνα με τη Δρόσω. Η Ασημίνα επέστρεψε στην παλιά της θέση και μεγαλουργεί, παίρνοντας ένα πολύ καλό ποσό.

Αυτό τη βοηθά και στη δίκη, από τη στιγμή που ο Νικηφόρος είναι άνεργος. Οι αδελφές Σταμίρη εργάζονται τακτικά, στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό δείχνει στους ενόρκους πως πράγματι είναι αδελφές με καλές σχέσεις, συνάδελφοι και μητέρες που λατρεύουν το παιδί τους. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα και για τις δύο. Αλλά φτάνει μόνο αυτό; Γιατί ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να απαντήσει με τα δικά του όπλα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.