Άγριες μέλισσες spoiler: η Πηνελόπη διψάει για εκδίκηση μετά τον θάνατο του Αλέξη! Τα βάζει με όλους τους Σεβαστούς και τον Μελέτη

7 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Πηνελόπη διψάει για εκδίκηση μετά τον θάνατο του Αλέξη! Τα βάζει με όλους τους Σεβαστούς και τον Μελέτη

Ο θάνατος του Αλέξη Γραμματικού θα ηχήσει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Όταν τα νέα φτάσουν στο σπίτι των Σεβαστών, η Πηνελόπη θα καταρρεύσει. Με τη σκέψη της να είναι σε ένα και μοναδικό πράγμα: στην εκδίκηση. Παρόλο που με τον Αλέξη οι εντάσεις ήταν πολλές και ο χωρισμός τους θλιβερός, η Πηνελόπη δεν θα αντέξει αυτή την είδηση.

Αμέσως θα ανακοινωθεί πως ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα μιας φρικτής δολοφονίας. Η Πηνελόπη, ανήμπορη να σηκώσει αυτό το βάρος, απομονώνεται στον εαυτό της και ξεσπάει.

Ο Αλέξης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να την αγαπήσει πραγματικά. Το διαζύγιό του τον πόνεσε πολύ, όπως αντίστοιχα επηρέασε και την ίδια.

Μόλις ενημερωθεί πως ο αγαπημένος της ήταν ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του φόνου του Θέμελη, η πρωταγωνίστρια θα αντιληφθεί πως πίσω από αυτό κρύβονται μέλη της οικογένειά της.

Η σκέψη της θα πάει στον Δούκα, αλλά και σε όσα είχε αποκαλύψει η ίδια στον Αλέξη, πριν τον θάνατό του. Όταν του αποκάλυψε πως ο Θέμελης βίασε την Ανέτ, εκείνος ήταν σίγουρος πως ο Δούκας τον σκότωσε, για θέματα τιμής.

Πριν φτάσει στον ένοχο, ξαφνικά πεθαίνει. Αυτό δεν θα μπορέσει να το συγχωρέσει εύκολα η Πηνελόπη, με αποτέλεσμα να ζητάει απεγνωσμένα εκδίκηση. Σιχαίνεται την οικογένειά της και δε θέλει να αποτελεί άλλο μέλος της. Τί θα συμβεί όταν μάθει πως πίσω από τον φόνο, κρύβεται ο Μελέτης;