Άγριες μέλισσες spoiler: η πρόταση του Νικηφόρου που βάζει σε μεγάλο δίλημμα την Ασημίνα! Η Ελένη και η Δρόσω εναντίον της

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: η πρόταση του Νικηφόρου που βάζει σε μεγάλο δίλημμα την Ασημίνα! Η Ελένη και η Δρόσω εναντίον της

Η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών είναι εκρηκτική στις Άγριες μέλισσες μετά την αποκάλυψη της «προδοσίας» του Νικηφόρου. Ο Δούκας έχει στα χέρια του τις αποδείξεις ότι ο γιος του ήταν εκείνος που δυναμίτισε το όνειρο της βιομηχανικής ζώνης. Και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι.

Η αντίδρασή του ήταν να πετάξει έξω από το σπίτι τον Νικηφόρο!

Η πόρτα του αρχοντικού κλείνει για τον μικρό Σεβαστό που πλέον έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Το Διαφάνι τελείωσε οριστικά για εκείνον. Παίρνει τον μικρό Σέργιο και φεύγει στο… άγνωστο. Θα ζητήσει τη βοήθεια της Ασημίνας για να βρει ένα προσωρινό καταφύγιο και εκείνη θα του την προσφέρει.

Για χάρη του μικρού το ζευγάρι έρχεται κοντά. Και ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν οριστικά από το Διαφάνι. Μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να πάνε στη Λάρισα και να μείνουν σε ξεχωριστά αλλά διπλανά σπίτια. Έτσι, η Ασημίνα ουσιαστικά θα βλέπει κάθε μέρα τον μικρό.

Η Σταμίρη αιφνιδιάζεται, αλλά πλέον σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου. Είναι έτοιμη να πει το «ναι», γεγονός που εξοργίζει τη Δρόσω, η οποία φοβάται ότι θα χάσει επαφή με το παιδί της. Στο πλευρό της Δρόσως στέκεται και η Ελένη.

Πάντως, η απόφαση του Νικηφόρου δεν αλλάζει. Θέλει να κόψει όλους τους δεσμούς που τον δένουν με το Διαφάνι. Και δεν κάνει βήμα πίσω.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT