Άγριες μέλισσες spoiler: η Ρένα δίνει τελεσίγραφο στον Νικηφόρο

5 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα κι εκείνη καταρρέει

Ο μικρός Σέργιος απεχθάνεται τη Ρένα και αυτό το κλίμα θέλει να ανατρέψει εκείνη στις Άγριες Μέλισσες. Γνωρίζει πως, εάν καταφέρει να πάρει τον μικρό με το μέρος της, τότε θα είναι όλα ακόμη πιο εύκολα στη σχέση της με τον Νικηφόρο.

Άγριες μέλισσες spoiler: η Ρένα δίνει τελεσίγραφο στον Νικηφόρο.

Βλέποντας πως δε μπορεί να “εκτοπίσει” τις αδελφές Σταμίρη, θέτει στο επίκεντρο τον μικρό.

Οι αρραβώνες πραγματοποιούνται, με την οικογένεια Μόρτζου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Νικηφόρος είναι ο κατάλληλος γαμπρός για την κόρη τους.

Η Ρένα αποκτά μία περίεργη εμμονή μαζί του, βιώνοντας διαρκώς τον φόβο της πιθανής απόρριψης. Ο Νικηφόρος νιώθει πως πνίγεται, όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.

Η Ρένα θα ζητήσει από τον αγαπημένο της να μιλήσει στο παιδί του για τους αρραβώνες τους! Του ξεκαθαρίζει πως ο μικρός πρέπει να μάθει πως εκείνη είναι -πλέον- η γυναίκα της ζωής του και πως θα είναι για πάντα μαζί της, από εδώ και στο εξής.

Ο Νικηφόρος της απαντά πως αυτό δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο μικρός είναι ευαίσθητος και θα χρειαστεί χρόνο. Εκείνη, όμως, δεν έχει υπομονή. Στόχος της είναι να τυλίξει στα δίχτυα της τον Σεβαστό, με κάθε κόστος.

Η Δρόσω αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και τρέχει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο για το τεράστιο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει. Όλα αυτά θα βάλουν σε σκέψεις τον πρωταγωνιστή, ο οποίος σύντομα θα αναθεωρήσει για αυτή τη σχέση…