Άγριες μέλισσες spoiler: η Τρούμπα μπαίνει εμπόδιο στη διεκδίκηση του Σέργιου

28 Απριλίου 2021 08:45

Άγριες μέλισσες spoiler: η Τρούμπα μπαίνει εμπόδιο στη διεκδίκηση του Σέργιου

Η μεγάλη μάχη στο δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου ξεκινάει. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να πάρει το παιδί, αν και βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την έντονη διαμάχη του με τον Δούκα.

Μπορεί να έχει χάσει τα πάντα, αλλά έχει κι εκείνος κρυμμένα όπλα. Και θα τα ρίξει στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πρώτος στόχος του είναι η Δρόσω. Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα έρθει σε δύσκολη θέση, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες.

Με το παρελθόν της να στέκεται εμπόδιο για το παιδί.

Την ώρα που η Ασημίνα χρησιμοποιεί ως δυνατό της όπλο την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι των Σεβαστών, μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Νικηφόρος έχει απάντηση.

Η Ασημίνα αναφέρει πως το περιβάλλον στους Σεβαστούς είναι τοξικό για το παιδί και πάρα πολύ επικίνδυνο. Έτσι, το καταλληλότερο μέρος είναι το σπίτι τους. Εκεί όπου ο μικρός Σέργιος θα μπορέσει να μεγαλώσει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη από τρεις γυναίκες που τον λατρεύουν, όσο τίποτα.

Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Νικηφόρος θα χρησιμοποιήσει υπέρ του ένα επίσης δυνατό όπλο. Την Τρούμπα.

Το παρελθόν που είχε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες δημιουργεί αναστάτωση στη δίκη που γίνεται για το παιδί. Παρά τις προσπάθειες της ηρωίδας να δικαιολογήσει τον εαυτό της, οι ένορκοι φαίνονται αρκετά προβληματισμένοι.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Δρόσω θα λυγίσει στα χέρια της Λενιώς, αναφέροντας πως κατέστρεψε για ακόμη μια φορά την αδελφή της.

Ο Νικηφόρος δείχνει να παίρνει αβαντάζ. Όμως οι Σταμίρηδες δεν έχουν πει την τελευταία λέξη τους.