Άγριες μέλισσες spoiler: Καρέ-καρέ η συγκλονιστική στιγμή που ο Μιλτιάδης επιχειρεί να πνίξει τον Μελέτη! Η αποκάλυψη και η έκρηξη

5 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: Καρέ-καρέ η συγκλονιστική στιγμή που ο Μιλτιάδης επιχειρεί να πνίξει τον Μελέτη! Η αποκάλυψη και η έκρηξη

Όλα τα εγκλήματα έρχονται σταδιακά στο φως. Ο Μιλτιάδης πάντα πίστευε πως ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής σκότωσαν το ίδιο του το παιδί. Σκότωσαν με απάνθρωπο τρόπο τον Γιάννο του.

Μετά την τελευταία εξέλιξη με τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισμό, ο Δούκας έχει βγει εκτός εαυτού.

Συγκεντρώνει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για να βρουν άμεσα μια λύση επί του θέματος, όμως είναι μάταιο.

Ο Κωνσταντής, μάλιστα, διαφωνεί κάθετα με το μέτωπο που έχει ανοίξει και αποχωρεί από τη συζήτηση.

Δεν θέλει να αναμειχθεί στα σχέδια του πατέρα του και ακολουθεί τα βήματα του Νικηφόρου. Με τον Δούκα να φωνάζει πως ο ιός Νικηφόρος μόλυνε τα παιδιά του.

Έτσι, ο Μιλτιάδης βρίσκεται απέναντί τους, έτοιμος να τα διαλύσει όλα. Η οργή των Σεβαστών είναι μεγάλη, με τον Μελέτη να φτάνει στα άκρα. Στόχος του είναι να βγάλει εκτός εαυτού τον θείο του, αποδεικνύοντας πως χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, ο Μελέτης ψιθυρίζει στο αυτί του θείου του:

Ο Γιάννος τα έκανε πάνω του πριν τον σκοτώσω”

Ο Μιλτιάδης εξοργίζεται, όσο ο Μελέτης υπερηφανεύεται για αυτόν τον φόνο. Τον αρπάζει από το λαιμό, με το μάτι του θολωμένο από μίσος και αγανάκτηση. Επιχειρεί να τον σκοτώσει πνίγοντάς τον, όμως όλοι τους χωρίζουν. Ο Μελέτης ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Τον προκάλεσε μπροστά σε κόσμο, με τον Μιλτιάδη να φαίνεται ο τρελός της υπόθεσης.