Άγριες μέλισσες spoiler: καταρρέει ο Κωνσταντής! «Με τη φόνισσα του αδελφού σου;»

Δημοσιεύθηκε: 26 Απριλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: καταρρέει ο Κωνσταντής! «Με τη φόνισσα του αδελφού σου;»

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως στις Άγριες μέλισσες; Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια της σειράς. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η εξέλιξή της θα κρίνει και την παρουσία του Κωνσταντή στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, το μεγάλο μυστικό των Σταμίρηδων για τον φόνο του Σέργιου γίνεται γνωστό. Και η εξέλιξη αυτή δοκιμάζει δοκιμάζει ξανά τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Η ψυχολογία του Κωνσταντή κλονίζεται. Έχει συγχωρέσει τη Δρόσω για τον θάνατο του αδελφού του.

Αλλά όταν γίνεται γνωστό σε όλο το Διαφάνι το τι πραγματικά συνέβη, έρχεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Εκτός από την οργή της Μυρσίνης, έχει να διαχειριστεί και την κατακραυγή των συγχωριανών του. Οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να παντρεύεται τη φόνισσα του ίδιου του του αδερφού.

Και παρότι νοιάζεται για τη Δρόσω, όλη αυτή η κατάσταση τον έχει οδηγήσει στα άκρα. «Δεν θέλω να ζήσω χωρίς τη Δρόσω», μονολογεί. Και από το μυαλό του περνούν μαύρες σκέψεις.

Θα καταφέρει να υπερνικήσει η αγάπη τους τα εμπόδια ή ο έρωτας αυτός θα έχει τραγική κατάληξη; Όλα θα φανούν στο τελευταίο επεισόδιο. Και θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT