Άγριες μέλισσες spoiler: «Λάμπρο, δεν είναι δικό σου το παιδί»

26 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: «Λάμπρο, δεν είναι δικό σου το παιδί»

Τα νέα για το μωρό της Ελένης και του Λάμπρου στις Άγριες Μέλισσες φέρνουν μεγάλη χαρά στο Διαφάνι. Όχι όμως για όλους.

Άγριες μέλισσες spoiler: «Λάμπρο, δεν είναι δικό σου το παιδί».

Ο Ζάχος σύντομα θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Ελένης και ο κόσμος του θα διαλυθεί. Το πάθος του για την Λενιώ δεν έχει σβήσει. Και είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα, προκειμένου να την κάνει δική του.

Η μητέρα του Ζάχου, Μάρω καταφθάνει στο Διαφάνι και οι συγχωριανοί της την υποδέχονται με αγάπη, λέγοντάς της όλα τα νέα του χωριού! Η Μάρω μαθαίνει πρώτη για την εγκυμοσύνη της Λενιώς και τρέχει να ενημερώσει τον γιο της πως πρέπει να ξεχάσει αυτή τη γυναίκα, οριστικά…

Ο Ζάχος, όμως, δεν τα παρατάει εύκολα. Εξοργίζεται με την εγκυμοσύνη της Ελένης και θέλει να διαλύσει αυτό το ζευγάρι, με κάθε κόστος.

Επισκέπτεται τον Λάμπρο, θέλοντας να τον συγχαρεί για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Μόνο που δεν μένει μόνο στα συγχαρητήρια… Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο Λάμπρος ζηλεύει απίστευτα τη σχέση που είχε ο Ζάχος με την Ελένη στο παρελθόν, τον χτυπάει εκεί που πονάει.

Τον ρωτάει πόσο σίγουρος είναι για το παιδί, αναφέροντας πως ίσως δεν είναι δικό του. Γεμάτος ειρωνεία, αφήνει στον Λάμπρο την εντύπωση πως η Ελένη είχε κοιμηθεί μαζί του, όσο εκείνος βρισκόταν στην εξορία και όχι μόνο.

Ο Λάμπρος τρελαίνεται και τρέχει να ζητήσει λογαριασμό από την αγαπημένη του. Ο πόλεμος δεν αργεί να ξεσπάσει, με τη σύγκρουση να είναι πολύ δυνατή.