Άγριες μέλισσες spoiler: μια πρόταση-βόμβα στην Ουρανία να φύγει για Αμερική

21 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: μια πρόταση-βόμβα στην Ουρανία να φύγει για Αμερική

Μία πρόταση για την Αμερική θα διχάσει αρκετά την Ουρανία, στις Άγριες Μέλισσες. Η οικονομική της καταστροφή εξαιτίας του Σαραντόπουλου, έχει γίνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι.

Άγριες μέλισσες spoiler: μια πρόταση-βόμβα στην Ουρανία να φύγει για Αμερική.

Μέσα της τρέμει πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα, ενώ μετανιώνει για το πόσο επιπόλαια φέρθηκε. Ο Άλκης, θέλοντας να της δείξει πως δεν έχει σκοπό να φύγει από το πλευρό της, θα της προτείνει κάτι που θα την βάλει σε σκέψεις.

Θα αναφέρει την Ουρανία πως η Αμερική είναι η μοναδική λύση για να σωθούν. Εκεί, θα καταφέρουν να σώσουν την επιχείρησή τους, αλλά και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, μαζί…

Πράγματι, η λύση της “φυγής” είναι πάρα πολύ δελεαστική για την Ουρανία. Θέλει να φύγει από το Διαφάνι, να φύγει από το πλευρό του Κυριάκου, να ανοίξει τα φτερά της. Όμως, η κατάσταση είναι ήδη πάρα πολύ άσχημη, για να κάνει πίσω…

Έτσι, ανακοινώνει στον Άλκη πως δεν έχει σκοπό να τον ακολουθήσει στην Αμερική. Φυσικά, εκείνος δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες. Την επισκέπτεται καθημερινά, τονίζοντάς της τα οφέλη αυτού του ταξιδιού.

Η Ουρανία μπαίνει σε σκέψεις… θα κάνει αυτό το τεράστιο βήμα;