Άγριες μέλισσες spoiler: νέος έρωτας βόμβα στο Διαφάνι! Αυτόν σίγουρα δεν τον περιμένει κανείς…

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: νέος έρωτας βόμβα στο Διαφάνι! Αυτόν σίγουρα δεν τον περιμένει κανείς...

Η Βιολέτα επιστρέφει στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες, αλλά θα είναι τελείως διαφορετική από ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Ο θάνατος του Μιλτιάδη την έχει τσακίσει, ο Ευτύχης είναι μακριά της, στην Κόρινθο κι εκείνη δείχνει έναν άλλον εαυτό.

Οι Άγριες μέλισσες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές αφορά τη Βιολέτα. Η οποία θα μας δείξει το πολύ σκληρό πρόσωπό της. Διψάει για εκδίκηση για τον θάνατο του Μιλτιάδη. Και στο στόχαστρό της είναι και ο Μεγαρίτης και οι Σεβαστοί. Τους οποίους θεωρεί υπαίτιους που έχασε τον αγαπημένο της.

Μάλιστα το καφενείο της θα γίνει πολλές φορές (σύμφωνα με τα spoilers) σημείο συνάντησης όσων αντιστέκονται στο καθεστώς. Η εξορία του Προκόπη έχει πέσει σαν βόμβα.

Η Βιολέτα θα αλλάξει πολύ στις Άγριες Μέλισσες, όπως αντίστοιχα και ο Παναγιώτης. Οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη φιλία, η οποία κρατάει χρόνια.

Είναι εκεί ο ένας για τον άλλον, με την στήριξη να είναι αμοιβαία σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές.

Τα τελευταία spoilers αναφέρουν πως εκείνη και ο Παναγιώτης θα έρθουν πολύ κοντά. Με αποτέλεσμα κάτι πολύ τρυφερό και όμορφο να γεννιέται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης πρόσφατα σε συνέντευξή του στο TV24, κάτι τέτοιο θα είχε ενδιαφέρον.

«Κάποιοι θα ήθελαν να συμβεί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι έχουν σκεφτεί οι υπέροχοι σεναριογράφοι μας, η Μελίνα και ο Πέτρος. Μπορεί και να μην καταλήξουν σε ερωτική σχέση”, είπε. Χωρίς να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του…