Άγριες μέλισσες spoiler: Νικηφόρος και Ασημίνα ζουν στιγμές αχαλίνωτου πάθους

31 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτός φέρνει ξανά κοντά Ασημίνα και Νικηφόρο

Ο γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας στις Άγριες Μέλισσες δεν θα γίνει ποτέ. Ο Σεβαστός αρχίζει να καταλαβαίνει τις κινήσεις της μνηστής του, η οποία θέλει να βάλει μπουρλότο στην οικογένειά του.

Άγριες μέλισσες spoiler: Νικηφόρος και Ασημίνα ζουν στιγμές αχαλίνωτου πάθους.

Ο Νικηφόρος επιθυμεί να διώξει από τη ζωή του τη Ρένα. Και αν γίνει αυτό, ο χωρισμός θα είναι οριστικός και αμετάκλητος. Το γυαλί έχει σπάσει για τα καλά. Ο μικρός Σεβαστός αποκαλύπτει μέρα με τη μέρα ότι η Ρένα δεν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Αυτή ήταν η Ασημίνα και όπως φαίνεται, συνεχίζει να είναι. Παρά το διαζύγιό τους, η σχέση τους παραμένει πάρα πολύ δυνατή.

Πλέον, είναι γεγονός. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται ξανά κοντά και θα περάσουν στιγμές έντονου πάθους. Για ακόμη μία φορά, οι δύο αυτοί χαρακτήρες αποδεικνύουν πως οι μεγάλοι έρωτες δεν σβήνουν στο χρόνο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να μείνουν χωριστά, ο αγώνας τους θα τους ενώσει. Η Ασημίνα μάχεται πλάι στις αδελφές της, στηρίζοντας το έργο της ΕΑΚ. Ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει μία άκρη με τον Δούκα, για να καταστρέψουν τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος είναι κοινός και οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Μέσα από μία απλή και καθημερινή συνάντηση, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα λυγίσουν, με αποτέλεσμα να παρασύρονται στη δύνη του μεγάλο αυτού έρωτα. Σύμφωνα με το MYtv, οι δυο τους θα κάνουν παθιασμένο έρωτα, ζώντας μία ευτυχισμένη στιγμή, μετά από καιρό.

Τα πράγματα, όμως, δεν θα εξελιχθούν τόσο όμορφα, όσο εκείνη η βραδιά. Ο πατέρας της Ρένας πεθαίνει ξαφνικά, με τον Νικηφόρο να αισθάνεται τύψεις.

Η Ασημίνα κρατά τη βραδιά αυτή σαν μια γλυκιά ανάμνηση, προσπαθώντας να την αφήσει πίσω της. Άλλωστε, τα εμπόδια για τους δύο πρωταγωνιστές είναι πολλά. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ίδιο ελπίζει να συμβεί και η Ρένα…