Άγριες μέλισσες spoiler: Νικηφόρος και Κωνσταντής κερδίζουν ξανά την περιουσία τους! Τι θα γίνει με Ασημίνα και Δρόσω

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουνίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: Νικηφόρος και Κωνσταντής κερδίζουν ξανά την περιουσία τους! Τι θα γίνει με Ασημίνα και Δρόσω

Στο τέλος του δεύτερο κύκλου στις Άγριες μέλισσες είδαμε τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να έρχονται πιο κοντά. Άφησαν στην άκρη και στο παρελθόν τις έντονες διαφωνίες τους και θύμιζαν επιτέλους ότι είναι αδέλφια.

Τα δύο αδέλφια θα συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Και μάλιστα θα συνεχίσουν ενωμένοι. Θα κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους αλλά και τη ζωή τους.

Έχουν χάσει την περιουσία τους αλλά δεν έχουν πρόβλημα να ξεκινήσουν από το μηδέν. Και όχι μόνο θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν, αλλά και να φτιάξουν ξανά από την αρχή την περιουσία τους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι δύο τους θα ανοίξουν μπουάτ στη Λάρισα. Η οποία και θα τους φέρει πολλά κέρδη.

Όσο για τα προσωπικά τους, ο έρωτας με τις Σταμίραινες δεν μπορεί να σβήσει ό,τι κι αν έχει γίνει.

Ο Κωνσταντής στην αρχή του τρίτου κύκλου θα χωρίσει από τη Δρόσω. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν είναι όπως πριν αλλά υπάρχει πάντα ο μικρός Σέργιος. Ο οποίος θα τους ενώνει για πάντα. Όπως άλλωστε και τα αισθήματά τους. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα και ο Κωνσταντής και η Δρόσω ξέρουν πολύ καλά ότι ο έρωτάς τους δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ.

Και θα αποδειχθεί κομβικός όσο θα προχωράει ο τρίτος κύκλος των Άγριων μελισσών.