Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Ακύλας μαθαίνει για τη σχέση του Λευτέρη και τον χτυπά πολύ άσχημα

Δημοσιεύθηκε: 26 Νοεμβρίου 2021 08:40
Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Ακύλας μαθαίνει για τη σχέση του Λευτέρη και τον χτυπά πολύ άσχημα

Ο Ακύλας ζει ένα διάστημα με μεγάλη ένταση στις Άγριες Μέλισσες. Ψάχνει να βρει ποιος είναι ο εραστής της Ζωής για να τον εκδικηθεί.

Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Ακύλας μαθαίνει για τη σχέση του Λευτέρη και τον χτυπά πολύ άσχημα.

Στην αναζήτηση αυτή θα φτάσει σε κάτι που θα ταράξει συθέμελα την οικογένειά του. Θα βρει τον εραστή του γιου του. Ο Λευτέρης μετά από αυτήν την αποκάλυψη θα μπει για τα καλά στο στόχαστρο του πατέρα του.

Ο Ακύλας δεν μπορεί να δεχτεί πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Αυτό του χαλάει την εικόνα του και τον εμποδίζει στην εφαρμογή των σχεδίων του. Νιώθει ντροπιασμένος από τον γιο του. Και μπορεί να τον κάλυψε για την θεατρική παράσταση, τώρα όμως γίνεται θηρίο.

Advertisement

Πατέρας και γιος πιάνονται στα χέρια και ο Λευτέρης στο τέλος βρίσκεται αιμόφυρτος σε κακό χάλι. Πάνω στην απόγνωσή του κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η μητέρα του τον βρίσκει σε πολύ άσχημη κατάσταση και τον πάει. Φτάνουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί λένε πως η ζωή του κρέμεται από κλωστή.

Η Ζωή εναντιώνεται στον Ακύλα βλέποντας ότι μπορεί να χάσει το παιδί της. Αυτή τη φορά στο πλευρό της βρίσκεται και η Κορίνα.

 

Advertisement