Άγριες μέλισσες spoiler: o Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή! Τον έχει τυφλώσει η ζήλια

13 Νοεμβρίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: o Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή! Τον έχει τυφλώσει η ζήλια

Μπορεί να αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον παράνομο έρωτά τους, αλλά η σχέση τους συνεχίζεται. Όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες μέλισσες spoiler: o Ακύλας θέλει να σκοτώσει τον Κωνσταντή! Τον έχει τυφλώσει η ζήλια.

Ο Ακύλας και ο Κωνσταντής θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, για τα μάτια της Ζωής. Μετά την αποκάλυψη που έκανε η ηρωίδα στον Κωνσταντή, όλα άλλαξαν.

Η Ζωή παραδέχτηκε πως εκείνη έκλεισε τον Ακύλα στη φυλακή. Με τον Κωνσταντή να αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα αυτή είναι πονεμένη και -κάποιες φορές- αδίστακτη. Την νοιάζεται, όμως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της.

Οι παράνομες συναντήσεις τους θα συνεχιστούν. Η Κορίνα είναι πια σίγουρη πως η μητέρα της απατά τον πατέρα της και -μάλιστα- με έναν Σεβαστό! Η αλήθεια δεν θα αργήσει να έρθει στο φως…

Ο Ακύλας θεωρεί πως η Ζωή είναι δική του, είναι κτήμα του. Δεν αντέχει στη σκέψη πως την έχει και κάποιος άλλος, πως την μοιράζεται. Ειδικά, με έναν άντρα νεότερο και… Σεβαστό!

Το μυστικό αυτό γνωρίζει και η Αιμιλία. Η δασκάλα του χωριού έχει μεγάλη αδυναμία στον Ακύλα και συγκρούεται διαρκώς με την αδελφή της. Είναι εξοργισμένη με την Ζωή και της το δείχνει καθημερινά.

Ο Ακύλας θα μάθει τα πάντα για τον εραστή της Ζωής, με την Κορίνα να βάζει κι άλλο λάδι στην φωτιά. Παρόλο που θα δείξει ένα ήρεμο και γλυκό πρόσωπο, θα αρχίσει να σχεδιάζει την “εξόντωση” του Σεβαστού.

Είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Θα γλιτώσει ο Κωνσταντής από τα χέρια του Ακύλα;

Ο Κωνσταντής θα αργήσει να μάθει πως ο Ακύλας τον κυνηγάει, στις Άγριες Μέλισσες. Τα θανατηφόρα σχέδια του Ακύλα, θα βάλουν τον πρωταγωνιστή σε τεράστιο κίνδυνο. Νικηφόρος και Πηνελόπη θα κάνουν τα πάντα, για να τον προστατεύσουν.