Άγριες μέλισσες spoiler: ο Ακύλας βάζει δικό του κοινοτάρχη μετά την παραίτηση του Κυριάκου

15 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Ακύλας βάζει δικό του κοινοτάρχη μετά την παραίτηση του Κυριάκου

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ακύλας δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι σε ό,τι συμβαίνει στο Διαφάνι. Ο Περικλής δεν έκανε τα χατίρια του και τον καθαίρεσε από τη θέση του κοινοτάρχη, βάζοντας στη θέση του τον Κυριάκο.

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Ακύλας βάζει δικό του κοινοτάρχη μετά την παραίτηση του Κυριάκου.

Ο Κυριάκος καταλαβαίνει, όμως, ότι πολύ γρήγορα θα βρει τον μπελά του με τις οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα. Αυτός είναι ο λόγος που παραιτείται από τη θέση. Και πάλι όμως ο Μεγαρίτης δεν τα βάφει μαύρα, αν και εξοργίζεται από τη στάση του Κυριάκου.

Εκείνος κάνει κουμάντο και ετοιμάζεται να δώσει τη θέση σε ένα άλλον άνδρα ο οποίος ανήκει στον περίγυρο του. Έτσι τον χρήζει ως νέο κοινοτάρχη στο Διαφάνι προκαλώντας πάντως αντιδράσεις. Όλο το χωριό ανησυχεί για τις εξελίξεις.

Ο Κυριάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο Ακύλας εξοργίζεται με αυτή την νέα εξέλιξη. Το χωριό έμεινε χωρίς κοινοτάρχη, στην πιο κρίσιμη στιγμή. Το υπουργείο έχει δώσει έγκριση για το αεροδρόμιο και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Ο Ακύλας θέλει ένα δικό του πρόσωπο διακαώς να ηγείται στο χωριό με σκοπό να πετύχει τον στόχο του. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το αεροδρόμιο και αυτή η εξέλιξη τον κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Έτσι αποφασίζει να ορίσει ως νέο κοινοτάρχη στο Διαφάνι ένα δικό του πρόσωπο με σκοπό να ελέγχει την κατάσταση αλλά και να προχωρήσει το σχέδιο του. Ένας νέος άνδρας λοιπόν αναλαμβάνει τα χρέη κοινοτάρχη στο χωριό και οι αντιδράσεις από τους κατοίκους είναι πολλές.

Όλοι γνωρίζουν πως ο νέος κοινοτάρχης στο Διαφάνι είναι τσιράκι του Ακύλα και πως ο στόχος του είναι να προσπαθήσει να φέρει τους κατοίκους του χωριού με το μέρος τους. Τι σημαίνει όλο αυτό όμως για το Διαφάνι και πόσο θα επηρεάσει αυτός ο νέος κοινοτάρχης την καθημερινότητά τους;