Άγριες μέλισσες spoiler: ο Δούκας δίνει εντολή να πεθάνουν μέσα στο σπίτι τους οι αδελφές Σταμίρη

Δημοσιεύθηκε: 8 Μαΐου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: ο Δούκας δίνει εντολή να πεθάνουν μέσα στο σπίτι τους οι αδελφές Σταμίρη

Σοκαριστικό προβλέπεται το φινάλε του δεύτερου κύκλου στις Άγριες μέλισσες. Κι αυτό γιατί ο Δούκας μαθαίνει ότι και οι τρεις αδελφές Σταμίρη ευθύνονται για τον φόνο του γιου του Σέργιου. Όχι μόνο η Ελένη όπως πίστευε.

Ο Δούκας δεν μπορεί να δεχθεί αυτή τη σκληρή αλήθεια. Ειδικά για την Ασημίνα που την είχε δεχθεί ως νύφη στο σπίτι του. Και μάλιστα είχε πάρει το μέρος της στην κόντρα της με τον Νικηφόρο.

Τυφλωμένος από το μίσος θέλει να φύγουν μία και καλή από τη ζωή του. Δίνει εντολή στον Μελέτη, λοιπόν, να κάψουν το σπίτι τους την ώρα που θα είναι κι εκείνες μέσα.

Στόχος του είναι να τις σκοτώσει και να απαλλαγεί οριστικά από τις τρεις αδελφές. Χωρίς φυσικά να υπάρχουν αποδείξεις ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την καταστροφή.

Ο Μελέτης, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον πιο πιστό άνθρωπο του Δούκα (κι εκείνος τον θεωρεί πλέον παιδί του) εκτελεί το σχέδιο. Βάζει φωτιά στο σπίτι που γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Φυσικά, οι πρωταγωνίστριες θα γλιτώσουν, το σπίτι όμως θα καταστραφεί ολοσχερώς.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μυρσίνη και ο Δούκας θα δώσουν τη χαριστική τους βολή στις γυναίκες που σκότωσαν το παιδί τους, τόσο άδοξα. Βέβαια, η Ελένη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Ένα νέο εκδικητικό παιχνίδι ξεκινά, το οποίο θα λήξει στις αρχές της τρίτης σεζόν. Τότε ο Δούκας θα έχει υψηλόβαθμη θέση και θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλους, πιο θανάσιμους εχθρούς.

Όλο το Διαφάνι θα στραφεί ξανά εναντίον του.