Άγριες μέλισσες spoiler: ο Δούκας έτοιμος να δώσει τη χαριστική βολή στον Μιλτιάδη!

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: ο Δούκας έτοιμος να δώσει τη χαριστική βολή στον Μιλτιάδη!

Στα χέρια θα πιαστούν ο Δούκας και ο Μιλτιάδης. Μετά την κίνηση του Νικηφόρου να παραχωρήσει όλα του τα χωράφια στον αδελφό του, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο Δούκας ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Στην αρχή προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον Μιλτιάδη, όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται.

Παρά τις μεγάλες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον συνεταιρισμό εξαιτίας της μεγάλης αυτής μεταβίβασης μεριδίων, ο Δούκας συνεχίζει το έργο του. Έτσι, μαζί με τον Στέφανο Ιγνατιάδη στήνει την επιχείρησή του. Kαι ετοιμάζεται για τα μεγάλα εγκαίνια που θα αφήσουν εποχή. Σε αυτό παρευρίσκονται πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, αλλά και βουλευτές, πολιτικοί. Όλοι τους είναι ενθουσιασμένοι με τα άφιλτρα Δούκας.

Ο Μιλτιάδης εμφανίζεται ακάλεστος, με αποτέλεσμα ο Δούκας να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Οι δυο τους βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, με τον Μιλτιάδη να φωνάζει μπροστά σε όλους για τα λάθη του Δούκα. Αλλά και για τις βρώμικες δουλειές του. Κι ενώ ο Μελέτης προτείνει να τον σκοτώσουν, για να βγει οριστικά από τη μέση, ο Δούκας έχει άλλη άποψη.

Κάνει τα πάντα, προκειμένου να τον κλείσει σε ψυχιατρείο. Και το καταφέρνει. Παρόλο που ο Λάμπρος στην αρχή το είχε προτείνει, στη συνέχεια υποχώρησε, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον πατέρα του. Τώρα, όμως, ο Μιλτιάδης θα βρεθεί στο ίδρυμα, στο οποίο ο Δούκας θα τον οδηγήσει.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT