Άγριες μέλισσες spoiler: ο Γραμματικός έτοιμος να βάλει στη φυλακή τον Δούκα! Στο στόχαστρό του και ο Μελέτης

Δημοσιεύθηκε: 13 Απριλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: ο Γραμματικός έτοιμος να βάλει στη φυλακή τον Δούκα! Στο στόχαστρό του και ο Μελέτης

Μέχρι τώρα έχει συγχωρέσει πολλά λόγω της αγάπης του για την Πηνελόπη. Αν μπορούσε θα είχε βάλει ήδη τον Δούκα στη φυλακή. Βλέποντας τον γάμο του να καταρρέει, ο Γραμματικός ετοιμάζεται να δει τον πεθερό του πίσω από το κελί.

Η μανία του να καταδιώκει την οικογένειά της, σε συνδυασμό με την απώλεια του παιδιού, αλλά και τις αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας, οδήγησαν την Πηνελόπη στη μεγάλη απόφαση. Μάζεψε τα πράγματά της και αποχαιρέτησε οριστικά τον Αλέξη, προκαλώντας του βαθύ πόνο. Ο αγώνας του, όμως, προς τη δικαιοσύνη, συνεχίζεται.

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, ο Γραμματικός αναλαμβάνει την υπόθεση του Θέμελη. Φυσικά και δεν γνωρίζει ότι ο Δούκας βρίσκεται από πίσω.

Το ίδιο κάνει και ο Μελέτης, ο οποίος μπλέκει σε μία φασιστική οργάνωση. Στόχος  είναι να φτάσει στον άνθρωπο που πούλησε το υδροκυάνιο στον Σεβαστό.

Το πρόβλημα, όμως, είναι πως θα φτάσει και ο Αλέξης στα βήματα του Μελέτη. Θα τον εντοπίσει στην παράνομη παράταξη, η οποία ήταν υπεύθυνη για τα βασανιστήρια του πατέρα του. Στόχος του πλέον είναι και ο Μελέτης.

Συνεχίζοντας τις έρευνες, θα φτάσει ένα βήμα πριν τον έμπορο του υδροκυανίου.

Ο Γραμματικός είναι πολύ κοντά στο να συλληφθεί ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης, όμως, θα βρεθεί ένα βήμα πιο μπροστά, φέρνοντας τη μεγάλη ανατροπή.