Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της Δρόσως μέχρι το τέλος

25 Μαρτίου 2021 10:30

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τον Κωνσταντή να παίρνει ξεκάθαρη θέση δίπλα στην αγαπημένη του Δρόσω.

Όπως αναφέρει το περιοδικό “Τηλέραμα”, ο Κωνσταντής στηρίζει την πάγια θέση της αγαπημένης του Δρόσως να είναι κοντά στο παιδί της, όμως, τηρεί πια μια ακριβοδίκαιη στάση, δίπλα στην Ελένη, και στηρίζει τον αγώνα της Ασημίνας να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ανέτ είναι το δεύτερο πρόσωπο στην οικογένεια των Σεβαστών που προσπαθεί να σταματήσει την «τρέλα» του Νικηφόρου.

Η Ανέτ μάλιστα βοηθά στην επούλωση των πληγών που έχουν ανοίξει στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη. Έχει εξάλλου αρκετά κοινά με τη Δρόσω, γέννησε αλλά δεν μεγάλωσε η ίδια το παιδί της. Για την Ανέτ όμως προτεραιότητα είχε πάντα η ψυχική ηρεμία του γιου της, γι’ αυτό του έκρυψε ότι η γέννησή του ήταν το αποτέλεσμα του βιασμού της. Και αυτό τελικά ακολουθεί και η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μυρσίνη αλλά και η Πηνελόπη επίσης προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα η πρώτη πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα, πυροδοτώντας βέβαια την έντονη αντίδραση του γιου της.