Άγριες μέλισσες spoiler: ο Μιλτιάδης πηγαίνει στα εγκαίνια του εργοστασίου και ξεφτιλίζει τον Δούκα μπροστά στους καλεσμένους! Πώς θα αντίδράσει ο τελευταίος

Δημοσιεύθηκε: 25 Απριλίου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: ο Μιλτιάδης πηγαίνει στα εγκαίνια του εργοστασίου και ξεφτιλίζει τον Δούκα μπροστά στους καλεσμένους! Πώς θα αντίδράσει ο τελευταίος

Το όνειρο του Δούκα γίνεται πραγματικότητα. Χτίζει ένα μεγάλο εργοστάσιο τσιγάρων, τα οποία θα φέρουν πολλά έσοδα στους Σεβαστούς. Και παράλληλα πολλά βάσανα στους Διαφανιώτες.

Εμπόδιο σε αυτό, θα θελήσει να μπει ο αδερφός του. Ο Μιλτιάδης, όσο ο Δούκας ετοιμάζει ενθουσιασμένος τα εγκαίνια του εργοστασίου, ετοιμάζεται για το δυνατό του χτύπημα.

Σύμφωνα με το TiVi, εισβάλλει στον χώρο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση. Εκεί, βρίσκονται άτομα της υψηλής κοινωνίας. Αλλά και επιχειρηματίες που ετοιμάζονται να ανοίξουν νέες συμφωνίες με τον Σεβαστό.

Ακάλεστος και χωρίς να τον ενδιαφέρει η εμφάνισή του σε μία τόσο επίσημη εκδήλωση, πλησιάζει τον Δούκα. Εκείνος με το που τον βλέπει, σαστίζει.

Ο Μιλτιάδης και ο Δούκας ξεκινούν έναν έντονο καυγά στα εγκαίνια, με τον πρώτο να χάνει τον έλεγχο.

Φωνάζει μπροστά σε όλους πως ο αδελφός του είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας και κακοποιός.

Φτάνει την κατάσταση στα άκρα εξοργισμένος, με τους καλεσμένους να παρακολουθούν άφωνοι. Ο Δούκας, γεμάτος ντροπή προσπαθεί να τον σταματήσει, η καλή του εικόνα, όμως, έχει ήδη καταστραφεί!

Και το χειρότερο είναι ότι στο πλευρό του Μιλτιάδη στέκεται ο Νικηφόρος. Και αυτό αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα στην εικόνα του Δούκα.

Ο Λάμπρος από την πλευρά του προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Όμως προβληματίζεται από τη στάση του πατέρα του. Και οι σκέψεις να τον βάλει ξανά στην ψυχιατρική κλινική όλο και γίνεται πιο έντονη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT