Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποκαλύπτει γιατί ο Κυριάκος παράτησε το κλαρίνο ενώ δίνει είδηση βόμβα για τη Δρόσω

16 Μαρτίου 2021 15:15

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τον λόγω που ένας γεννημένος κλαρινιτζής σαν τον Κυριάκο, παράτησε το μουσικό του όργανο. Ενώ έδωσε και είδηση βόμβα για  τη Δρόσω και για την τρίτη σεζόν της σειράς.

Όλο γάμους έχετε τον τελευταίο καιρό στο Διαφάνι. Καιρό όμως έχει να πιάσει ο Κυριάκος το κλαρίνο. Όλο με πικάπ τη βγάζετε.

«Έχει γίνει μοντέρνος. Ήταν το πρώτο κλαρίνο του κάμπου και τώρα έχει γίνει ο πρώτος του Διαφανίου (γελάει). Έχει γίνει οικογενειάρχης κι επιχειρηματίας κι έχει πάρει ζεστά τον ρόλο του. Έχει να πιάσει το κλαρίνο αρκετά χρόνια κι αυτό γιατί στο μυαλό του είναι συνυφασμένο με τα πανηγύρια και την άσωτη ζωή” που έκανε. Κάπως έτσι το σκέφτεται και ήθελε να αποδείξει στην Ουρανία αλλά και στον εαυτό του ότι αυτά τα έχει αφήσει πίσω και πως έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένεια του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει χάσει την καλλιτεχνική του φλέβα και το μεράκι του για τη μουσική».

Το ενδιαφέρον όλων τώρα στρέφεται στη δίκη της Λενιώς εναντίον του Βόσκαρη. Ποια είναι η θέση του χωριού;

«Στέκεται σύσσωμο δίπλα της. Τώρα πια δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις γιο τον Βόσκορη. Όταν πρωτοήρθε στο Διαφάνι ο Κυριάκος είχε θετική αντιμετώπιση προς το πρόσωπο του γιατί και νέος πελάτης ήταν και άνθρωπος με δύναμη. Τώρα όμως γνωρίζουν όλοι τα πάντα για το ποιόν του».

Μαθαίνετε τις εξελίξεις της δίκης στο χωριό;

«Βέβαια. Είναι στην καθημερινή έγνοια των κατοίκων και στην ημερήσια διάταξη των όσων λέγονται στο καφενείο, όσο και να τρέχει η ζωή. είναι βασικό θέμα στην τοπική κοινωνία».

Ο Κυριάκος ξέρει για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Έχει πάντα στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να αναζωπυρωθεί ο έρωτας του γιου για εκείνη;

Ο Κυριάκος στα ερωτικά θεωρεί ότι είναι μια εγκυκλοπαίδεια από μόνος του οπότε τον καταλαβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Και σίγουρα βλέπει πως για να μην κάνει καμία κίνηση δεξιά κι αριστερά, αυτό που νιώθει για την Ασημίνα είναι πιο βαθύ και όχι κάτι επιπόλαιο. Αλλά εκείνη είναι παντρεμένη με παιδί κι αυτό είναι ένα θέμα για την εποχή.

Από εκεί και πέρα ο Κυριάκος έχει ανοχές. Είναι φιλότιμος και ευαίσθητος. Είναι καλλιτέχνης και οι καλλιτέχνες κατά βάθος πληγώνονται όπως και αγαπούν βαθιά. Έχουν ακραία συναισθήματα.

Η Δρόσω θα πει σε όλο το χωριό ότι ο Σέργιος είναι το παιδί της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

Θα πάθουν όλοι σοκ. Πάντα ένα νόμισμα έχει δύο πλευρές, οπότε κι εκεί οι γνώμες θα διχαστούν.

Η σειρά συζητείται να πάει για τρίτη σεζόν. Υπάρχει υλικό;

… Και πολύ. Δεν ξέρω καμία σειρά παγκοσμίως να πήγε δεύτερη χρονιά και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα οι ιστορίες να έχουν ανατροπές και υπόβαθρο. Αν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Κολκόβαλης λένε ότι έχουν να πουν πράγματα εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Το σημαντικό σε αυτή τη δουλειά είναι ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ εμπιστεύτηκαν κι εκείνοι τους επαγγελματίες και τους άφησαν περιθώρια δημιουργίας και φαντασίας. Μην κοιτάμε τώρα που η σειρά έχει επιτυχία.

Στην αρχή ήταν ρίσκο και όλοι μαζί κινήθηκαν σαν ομάδα και μάλιστα επέλεξαν κινηματογραφικούς και θεατρικούς ηθοποιούς. Δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη. Εύχομαι του χρόνου να βγουν νέες σειρές και να είναι όλες επιτυχημένες και να κάνουμε πέρα εκπομπές χαμηλού περιεχομένου. Είπε στο περιοδικό Tv24.