Άγριες μέλισσες spoiler: ποιος θα θυσιαστεί για να σώσει τις Σταμίραινες από τη φωτιά στο σπίτι τους;

19 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται χωρισμός-βόμβα Ελένης και Λάμπρου; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες μέλισσες θα βαφτεί με αίμα! Η Μυρσίνη «τρελαίνεται» μόλις το βιβλίο του Νικηφόρου πέφτει στα χέρια της. Αντιλαμβάνεται πως δεν σκότωσε μόνο η Ελένη τον γιο της Σέργιο, αλλά και οι τρεις αδελφές Σταμίρη.

Υπήρξε συνεργασία και ψέμα πίσω από αυτό το έγκλημα. Ενώ και τα παιδιά της το στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γνώριζαν την αλήθεια και δε την αποκάλυψαν ποτέ. Αντίθετα, στάθηκαν στο πλευρό των Σταμίραινων, σαν υπνωτισμένα. Αυτό εξοργίζει τη Μυρσίνη, η οποία αναλαμβάνει δράση.

Η αποκάλυψη θα της προκαλέσει νευρικό κλονισμό. Είναι αποφασισμένη όμως να ζητήσει εκδίκηση. Δίνει εντολή θανάτου σε Δούκα και Μελέτη κι εκείνοι αναλαμβάνουν δράση.

Στο τελευταίο επεισόδιο, το σπίτι του Γιώργη Σταμίρη τυλίγεται στις φλόγες. Μέσα σε αυτό βρίσκονται η Ελένη, ο Λάμπρος, ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος, η Ασημίνα και η Δρόσω. Κανείς τους δε μπορεί να αντιληφθεί αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δόθηκε spoiler βόμβα. Kάποιος θα θυσιαστεί για να σώσει την κατάσταση! Η επόμενη μέρα θα ξημερώσει στο Διαφάνι και θα αποτελέσει την έναρξη της νέας μας ιστορίας.

Ποιος θα είναι ο άτυχος που δεν θα είναι στη σειρά την τρίτη σεζόν;